Σεφτσένκο: «Η ομάδα αξίζει την αγάπη όλης της χώρας»

Η Ουκρανία από το βράδυ της Τρίτης (29/6) βρίσκεται στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ο κόουτς Αντρέι Σεφτσένκο έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος.

Σεφτσένκο: «Η ομάδα αξίζει την αγάπη όλης της χώρας»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Ουκρανίας, Αντρέι Σεφτσένκο μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Σουηδίας στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

«Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Κανείς δεν ήθελε να χάσει και έτσι καταλήξαμε σε αυτό το δραματικό τέλος. Με αυτήν την εμφάνιση η ομάδα μας αξίζει την αγάπη ολόκληρης της χώρας. Γνωρίζαμε πώς πρέπει να παίξουμε από τα πρώτα λεπτά. Ξέραμε ποιος θα μπορούσε να μας ενισχύσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το σχέδιο που είχαμε αναπτύξει λειτούργησε καλά», τόνισε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Ουκρανίας, Αντρέι Σεφτσένκο.

Από την πλευρά του, ο Ολεξάντερ Ζιντσένκο, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της αναμέτρησης είπε για τη νίκη επί της Σουηδίας και την πρόκριση της ομάδας στα προημιτελικά της διοργάνωσης: «Είναι ένα ιστορικό επίτευγμα. Η συμβουλή μου σε όλους: ας γιορτάσουμε, ζούμε μόνο μία φορά και μπορεί να μην επαναλάβουμε ξανά αυτές τις στιγμές. Είμαι πολύ υπερήφανος που δείξαμε στη χώρα μας και σε ολόκληρη την Ευρώπη ότι μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας».