Εuro: «Τεράστια η απογοήτευση του αποκλεισμού» παραδέχεται ο Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά παραδέχθηκε, σ' ανάρτηση του στο «Ιnstagram», την απογοήτευση του, για τον αποκλεισμό της Εθνικής Γαλλίας, στην φάση των «16» του Euro, από την Ελβετία, αλλά υποσχέθηκε για το μέλλον...

Εuro: «Τεράστια η απογοήτευση του αποκλεισμού» παραδέχεται ο Μπενζεμά

Λίγες ώρες μετά τον άδοξο αποκλεισμό της Γαλλίας, από την Ελβετία, για την φάση των «16» του Εuro ο δις σκόρερ και κορυφαίος των κατόχων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο ματς, Καρίμ Μπενζεμά, τοποθετήθηκε σχετικά με το γεγονός.

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εξέλιξη ο διεθνής επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά παράλληλα και την αποφασιστικότητά του για επιστροφή των «τρικολόρ» σε πιο γνώριμα αγωνιστικά στάνταρ, μέσω ανάρτησης του στο «Instagram».

«Είμαι λυπημένος και απογοητευμένος με το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα. Η απογοήτευση είναι τεράστια. Θα ήθελα να σας προσφέραμε χαρά για πολύ καιρό ακόμη. Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη συμπαράσταση από την αρχή αυτού του Euro και τη δύναμη που μου δίνατε καθημερινά. Τίποτα δεν είναι ποτέ εύκολο. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και θα προετοιμαστούμε για το μέλλον, ώστε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί», ανέφερε το κείμενο του, στην ανάρτηση του στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ρ