Βέλγιο – Ιταλία: Αμφίβολοι οι Ντε Μπρόινε, Εντέν Αζάρ

Το Βέλγιο κέρδισε την Πορτογαλία, πέρασε στην επόμενη φάση του Euro όπου περιμένει η Ιταλία, σε έναν αγώνα όπου η συμμετοχή των Ντε Μπρόινε, Εντέν Αζάρ είναι αμφίβολη.

Βέλγιο – Ιταλία: Αμφίβολοι οι Ντε Μπρόινε, Εντέν Αζάρ

Το Βέλγιο στην προημιτελική φάση του Euro θα αναμετρηθεί με την Ιταλία. Οι Βέλγοι κέρδισαν την Πορτογαλία, συνεχίζουν αλλά στον αγώνα του Μονάχου στις 3 Ιουλίου είναι άγνωστο εάν θα έχουν στη σύνθεσή τους, τους Ντε Μπρόινε, Εντέν Αζάρ.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και ο Εντέν Αζάρ αποχώρησαν τραυματίες από το γήπεδο στην αναμέτρηση της Κυριακής (27/6) με αντίπαλο την Πορτογαλία. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο από μαρκάρισμα του Ζοάο Παλίνια και ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο και έγινε αλλαγή λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης με τους Πορτογάλους με τον τηλεοπτικό φακό να...πιάνει τον Εντέν Αζάρ, τη στιγμή που είχε τις ενοχλήσεις.

«Χρειαζόμαστε 48 ώρες για να εκτιμήσουμε την σοβαρότητα αυτών των τραυματισμών», δήλωσε με νόημα ο προπονητής του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Πορτογαλία και τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του με 1-0.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν τη Δευτέρα (28/6) σε εξετάσεις με την επιστροφή της αποστολής στο Βέλγιο και λογικά θα φανεί εάν η ζημιά είναι τόσο σοβαρή για να τους κρατήσει εκτός προημιτελικού.