Πέτκοβιτς: «Θα πρέπει να υπερβούμε τα όριά μας κόντρα στους Γάλλους»

Ο προπονητής της Ελβετίας, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς μιλώντας για την αποψινή αναμέτρηση με τη Γαλλία, είπε πως δεν αρκεί να παίξει καλά η ομάδα του για να περάσει στην επόμενη φάση του Euro.

Πέτκοβιτς: «Θα πρέπει να υπερβούμε τα όριά μας κόντρα στους Γάλλους»

Η Ελβετία αντιμετωπίζει το βράδυ της Δευτέρας (28/6) τη Γαλλία και ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως δεν αρκεί για την ομάδα του να κάνει το καλύτερό της παιχνίδι. Θα πρέπει και οι Γάλλοι να μην παίξουν το ίδιο καλά.

Euro 2020: Το πρόγραμμα των αγώνων της Δευτέρας 28 Ιουνίου

«Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες στην αποστολή του και έχει την επιλογή να αντικαταστήσει όποιον θέλει. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να βρούμε το δικό μας σύστημα και να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα μας στην επίθεση. Γιατί αν παίξουμε 100% και εμείς και οι Γάλλοι, αυτό δεν θα είναι αρκετό για να προκριθούμε. Θα πρέπει να υπερβούμε τα όριά μας, ελπίζοντας ότι η Γαλλία δεν θα αποδώσει το απόλυτο που μπορεί», σχολίασε ο προπονητής της Ελβετίας.

Ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Γουέμπλεϊ

Ο Ελβετός σπουδαίος άσος του παρελθόντος, Αλεξάντερ Φράι, είπε από την πλευρά του: «Η κύρια αδυναμία της Ελβετίας είναι η νοοτροπία της στις κακές ημέρες. Εάν πάρουν το παιχνίδι στα σοβαρά, είναι τρομεροί. Από την άλλη πλευρά, όταν φοβούνται, είναι αλαζονικοί. Πρέπει πραγματικά να μπουν δυνατά στο παιχνίδι. Αυτό ισχύει και για την Γαλλία. Εάν αντιμετωπίσουν τον αγώνα με την νοοτροπία «αυτοί είναι οι λίγοι Ελβετοί», τότε θα περάσουμε χωρίς πρόβλημα. Θα εκπλαγούν».