Σάντος: «Φαντάζομαι πως πολλοί Πορτογάλοι θα κλαίνε...»

Ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα από το Βέλγιο και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Euro.

Σάντος: «Φαντάζομαι πως πολλοί Πορτογάλοι θα κλαίνε...»

Η Πορτογαλία δεν τα κατάφερε και ο Φερνάντο Σάντος με τους παίκτες του θα δουν τη συνέχεια του Euro από την τηλεόραση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά την ήττα από το Βέλγιο και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για το κλίμα στα αποδυτήρια ενώ συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης

«Φυσικά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Υπήρχαν παίκτες που έκλαιγαν στα αποδυτήρια και φαντάζομαι πως πολλοί Πορτογάλοι θα κλαίνε γενικότερα. Τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν.

Euro 2020: Το πρόγραμμα των αγώνων της Δευτέρας 28 Ιουνίου

Ξεκινήσαμε πίσω αλλά προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις. Είχαμε αρκετά σουτ και είχαμε και δοκάρι. Η ήττα είναι ήττα. Δεν έχω πολλά λόγια να εκφραστώ.

Ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Γουέμπλεϊ

Θέλαμε να περάσουμε. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη ή αδικία. Δεν υπάρχει καλή ή κακή τύχη. Προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα με τον Νταλότ και τον Παλίνια.

Euro 2020: Βέλγιο – Πορτογαλία 1-0: Ο Αζάρ έκανε την διαφορά - Σπίτι τους οι πρωταθλητές (hls)

Ο Νταλότ είχε ανταποκριθεί καλά στην προπόνηση και έκανε ότι έπρεπε. Δεν θα δείξουμε με το δάχτυλο τους παίκτες. Έκαναν ότι μπορούσαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φερνάντο Σάντος.