Μαντσίνι: «Παίζουμε στη "Μέκκα του ποδοσφαίρου"»

«Μέκκα του ποδοσφαίρου» χαρακτήρισε το Γουέμπλεϊ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (26/6, 22:00) της Ιταλίας με την Αυστρία για τους «16» του Euro 2020. 

Μαντσίνι: «Παίζουμε στη "Μέκκα του ποδοσφαίρου"»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε πως η Ιταλία πρέπει να κάνει μία μεγάλη εμφάνιση στη «Μέκκα του ποδοσφαίρου», το γήπεδο του Γουέμπλεϊ στον αγώνα του Σαββάτου (26/6, 22:00) με την Αυστρία για τους «16» του Euro 2020.

«Το να αγωνίζεσαι στο Γουέμπλεϊ είναι πάντα μία απόλαυση, διότι ορισμένοι παίκτες δεν θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να παίξουν σ’ αυτό το γήπεδο. Είναι ένα υπέροχο γήπεδο και οι παίκτες μου πρέπει να παίξουν πολύ καλά, διότι το... απαιτεί και το μέρος που θα παίξουμε», τόνισε ο Μαντσίνι σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (25/6) και πρόσθεσε:

«Πάντα εξιτάρει η προοπτική να παίζεις σε τέτοια γήπεδα. Όταν παίζεις στη "Μέκκα του ποδοσφαίρου" πρέπει να δείξεις σεβασμό και να πραγματοποιήσεις μία μεγάλη εμφάνιση. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες μου θα το κάνουν πράξη αυτό».

Ο Μαντσίνι έχει χρησιμοποιήσει ήδη τους 25 απ’ τους 26 παίκτες που έχει στη διάθεσή του, με την Ιταλία να νικάει και στα τρία ματς του Α’ Ομίλου, διευρύνοντας το αήττητο σερί της (σε όλες τις διοργανώσεις) στα 30 παιχνίδια.

«Όλοι οι παίκτες που έχω μαζί μου έχουν παίξει πολύ καλά. Δημιουργήσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες κόντρα στην Ουαλία και παίξαμε το ίδιο καλά και στα άλλα ματς, παρά τις αλλαγές που κάναμε. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μπορώ να υπολογίζω σε όλους τους παίκτες μου».