Εuro: «Προσέβαλαν και απειλούσαν την οικογένεια μου» λέει ο Μοράτα

Ο Άλβαρο Μοράτα αποκάλυψε ότι μετά την ισοπαλία της Ισπανίας με την Πολωνία όπου ο ίδιος είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών δέχθηκε απειλές και προσβολές από αγνώστους που «εύχονταν τον θάνατο των παιδιών μου»!

Εuro: «Προσέβαλαν και απειλούσαν την οικογένεια μου» λέει ο Μοράτα

Άγνωστες πτυχές του τι βίωσε μέχρι η Ισπανία να εξασφαλίσει την πρόκριση της στους «16» του Euro (σ. αντιμετωπίζει την Κροατία στις 19.00, την προσεχή Δευτέρα 28/06) αποκάλυψε ο Άλβαρο Μοράτα.

Που πέρασε δύσκολα ειδικά μετά την ισοπαλία των Ιβήρων με την Πολωνία (1-1, 19/06).

Παρότι είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα των «φούριας ρόχας» ήταν, όπως και στο πρώτο ματς με τους Σουηδούς (0-0), ξανά ο μοιραίος, αστοχώντας στην επαναφορά σε απόκρουση πέναλτι του Ζεράρ Μορένο.

Από το τέλος του αγώνα έως και εκείνο με τους Σλοβάκους (σ. 5-0, όπου είχε χαμένο πέναλτι στο 0-0 και δεν κατάφερε να σκοράρει...) η ζωή του έγινε κόλαση καθώς δέχθηκε απειλές και προσβολές προς την οικογένειά του όπως ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό COPE.

«Ήμουν για εννέα ώρες χωρίς ύπνο μετά την Πολωνία. Δέχθηκε απειλές, προσβολές προς την οικογένειά μου. Μού έλεγαν ότι εύχονταν θάνατο στα παιδιά μου» κατήγγειλε ο επιθετικός της Γιουβέντους, ο οποίος δέχθηκε αρκετή κριτική για την απόδοσή του.

«Είμαι όμως καλά. Ίσως λίγα χρόνια πριν να ήμουν χειρότερα. Καταλαβαίνω την κριτική επειδή δεν σκοράρω. Πρέπει κάποιοι να βρεθούν στη θέση μου, να καταλάβουν πώς είναι να δέχεσαι απειλές» πρόσθεσε ο 28χρονος.

Με βοήθεια ψυχολόγου!

Παράλληλα, ανέφερε πως χρειάστηκε βοήθεια ψυχολόγου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε: «Με βοηθάει πολύ. Είναι ωραίο να σε ακούει κάποιος όταν χρειάζεσαι. Οι συμπαίκτες μου με κοροϊδεύουν, όμως ευτυχώς μπορώ να μιλήσω γι' αυτό μ' εκείνον. Όταν φτάνω στο ξενοδοχείο απομακρύνω το κινητό μου. Με ενοχλεί που λένε πράγματα για την οικογένειά μου στο γήπεδο...»