Γαλλία: Πολλά τα προβλήματα ενόψει Ελβετίας- «Πονοκεφαλιάζει» ο Ντεσάν!

Μετά τους Ντιν - Ερνάντεζ και τον Ουσμπάν Ντεμπελέ (χάνει το υπόλοιπο του Euro 2020) ήρθαν οι τραυματισμοί των Τιράμ και Λεμάρ στην πρωινή προπόνηση (24/6) των Γάλλων να γεμίσουν το ιατρικό δελτίο του Ντιντιέ Ντεσάν

Γαλλία: Πολλά τα προβλήματα ενόψει Ελβετίας- «Πονοκεφαλιάζει» ο Ντεσάν!

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Ελβετία (28/6) για τους «16» του Euro 2020, τα προβλήματα τραυματισμών για τη Γαλλία πληθαίνουν επικίνδυνα.

Συγκεκριμένα μετά τον Ουσμάν Ντεμπελέ που θα χάσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης, ο Ντι Ντεσάν είδε τέσσερις επιπλέον ποδοσφαιριστές του να γεμίζουν το ιατρικό δελτίο.

Η αρχή έγινε με τους δεξιούς του μπακ, Λούκας Ερναντέζ και Λούκας Ντιν. Ο πρώτος έδωσε τη θέση του στον δεύτερο στο ημίχρονο του ντέρμπι κόντρα στην Πορτογαλία και μόλις στο 52', ο Ντιν αποχώρησε επίσης με χτύπημα και για το υπόλοιπο του ματς έπαιξε στα δεξιά της άμυνας ο Αντριέν Ραμπιό.

Η ατυχία όμως δεν σταμάτησε εκεί και συνεχίστηκε στην πρωινή προπόνηση (24/6) των «Τρικολόρ», καθώς ο Τόμας Λεμάρ τραυματίστηκε στον αστράγαλο μετά από σύγκρουση που είχε με τον Μάικ Μενιάν και ο Μάρκους Τιράμ ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας θα περιμένει να δει το μέγεθος της ζημιάς για τους 4 παίκτες του και βέβαια αν θα είναι σε θέση να δώσουν το «παρών» στο ματς με τους Ελβετούς.