Χέντερσον: «Θα είναι σκληρό παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία»

Ανυπόμονος εμφανίστηκε ο μέσος της εθνικής Αγγλίας και της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, για τον αγώνα των «λιονταριών» με αντίπαλο την Γερμανία στους «16» του Euro 2020.

Χέντερσον: «Θα είναι σκληρό παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία»

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για την μεγάλη αναμέτρηση της Αγγλίας κόντρα στην Γερμανία την προσεχή Τρίτη (29/6, 19:00) στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου. Τα δύο συγκροτήματα βρίσκονται και πάλι αντιμέτωπα σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης και αυτήν την φορά διεκδικούν την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στο «στρατόπεδο» των «λιονταριών» ο Τζόρνταν Χέντερσον παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στη μάχη των δύο ομάδων, τονίζοντας, παράλληλα, πως θα είναι ένα σκληρό ματς στη μάχη για την κατάκτηση του «εισιτηρίου» που οδηγεί στον επόμενο γύρο του θεσμού.

«Ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Βέβαια, εξ αρχής γνωρίζαμε ότι δεν θα είχαμε εύκολη αποστολή στους 16. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η Γερμανία είναι μία καλή ομάδα και διαθέτει ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι τους. Δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική φόρμα μιας ομάδας, αλλά με την εθνική που εκείνο το βράδυ θα βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο τεστ κι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Έχουμε μερικές μέρες πριν το ματς.

Αν κερδίσουμε προχωράμε, αλλιώς μένουμε εκτός. Το ξέρουμε αυτό και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς και για τους οπαδούς μας. Είναι από αυτά τα μεγάλα παιχνίδια που θέλεις να δώσεις σε ένα μεγάλο τουρνουά. Η προετοιμασία είναι το κλειδί για ένα παιχνίδι σαν και αυτό», είπε ο αρχηγός της Λίβερπουλ.

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα, για το αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν περισσότερη προπόνηση στα πέναλτι, απάντησε: «Πάντα κάνουμε προπόνηση στα πέναλτι. Δεν αλλάζει κάτι».