Χωρίς Κιελίνι η Ιταλία κόντρα στην Αυστρία

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα απουσιάσει από την αυριανή (26/6) αναμέτρηση της Ιταλίας με αντίπαλο την Αυστρία στους «16» του Euro 2020.

Χωρίς Κιελίνι η Ιταλία κόντρα στην Αυστρία

Κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήταν τα… μαντάτα που επεφύλασσε το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Ιταλίας στον προπονητή του συγκροτήματος, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ενόψει της αυριανής (26/6, 22.00) αναμέτρησης κόντρα στην Αυστρία για την φάση των «16» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο για να αποθεραπευτεί από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και ως εκ τούτου δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της «σκουάντρα ατζούρα» για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους υπέστη μυϊκό τραυματισμό στην αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος κόντρα στην Ελβετία, στην δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του θεσμού, και σύμφωνα με το ιταλικό δίκτυο «Sky Sports Italia» τέθηκε νοκ-άουτ για το προσεχές ματς της εθνικής του.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του στην αμυντική γραμμή της Ιταλίας, εκτιμάται ότι αυτός θα είναι ο στόπερ της Λάτσιο, Φραντσέσκο Ατσέρμπι, ο οποίος είχε πάρει τη θέση του Κιελίνι και στο παιχνίδι κόντρα στην Ουαλία, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου.