Euro 2020: Σάντος: «Και οι καλύτερες ομάδες χάνουν...»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος θέλησε με δηλώσεις του να τονώσει το ηθικό των παικτών του ενόψει της αναμέτρησης με την Γαλλία στο Euro 2020 (23/6, 22.00).

Euro 2020: Σάντος: «Και οι καλύτερες ομάδες χάνουν...»

Η ήττα με 2-4 από την Γερμανία ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί από τους Πορτογάλους και ο Φερνάντο Σάντος με δηλώσεις του έσπευσε να τονώσει το ηθικό των παικτών του ενόψει της αναμέτρησης με την Γαλλία που θα γίνει την Τετάρτη (23/6, 22.00).

«Υπάρχουν φορές που ακόμη και οι καλύτερες ομάδες δεν παίζουν καλά και χάνουν», είπε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Πορτογαλίας και πρόσθεσε:

«Είμαστε όλοι απογοητευμένοι με την απόδοσή μας κόντρα στην Γερμανία. Όλοι νιώθουμε υπεύθυνοι για αυτό. Είναι έμπειροι παίκτες και καταλαβαίνουν ότι δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα. Υπάρχουν φορές που ακόμη και οι καλύτερες ομάδες δεν παίζουν καλά και χάνουν».

Ερωτηθείς για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές απάντησε: «Ίσως τους αλλάξω όλους (σσ. γέλια). Σε αυτό το Euro υπάρχουν διακοπές σε κάθε παιχνίδι, οι διοργανωτές βλέπουν ότι έχει πολύ ζέστη και προσπαθούν να αποφύγουν δυσάρεστες καταστάσεις. Εγώ και το επιτελείο μου γνωρίζουμε τα πάντα, έχουμε τις πληροφορίες για να γνωρίζουμε αν είναι καλά ή όχι ο κάθε παίκτης. Ήθελα να πάω σήμερα για ένα τρέξιμο το πρωί, αλλά έχει τόσο ζέστη που γύρισα πίσω...».