Euro 2020: Μήνυμα του Έρικσεν στους συμπαίκτες του

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μετά τη νίκη-πρόκριση της Δανίας επί της Ρωσίας έστειλε μήνυμα στους συμπαίκτες του για τη μεγάλη τους επιτυχία.

Euro 2020: Μήνυμα του Έρικσεν στους συμπαίκτες του

Η Δανία κατάφερε και πήρε την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Euro μετά τη νίκη της επί της Ρωσίας και φυσικά αυτή η επιτυχία δεν θα μπορούσε να μην είναι αφιερωμένη στον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο άσος της Ίντερ παρακολούθησε την αναμέτρηση από την τηλεόραση και φυσικά μετά τη μεγάλη επιτυχία της εθνικής του ομάδας δεν θα μπορούσε να μη στείλει μήνυμα στους συμπαίκτες του.

«Ο Κριστιάν έγραψε αμέσως στην ομάδα μας. Είναι υπέροχο που μας υποστηρίζει και είναι εκεί για εμάς», ανέφερε ο Στρίγκερ Λάρσεν μετά το τέλος της αναμέτρησης και φυσικά όλοι οι ποδοσφαιριστές στις δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στον Έρικσεν.

«Εγώ και η όλη ομάδα σκεφτόμαστε τον Έρικσεν όλη αυτή την εβδομάδα. Οι Δανοί φίλαθλοι ήταν υπέροχοι. Μας έδωσαν φτερά. Χωρίς όλους αυτούς αυτό δεν θα ήταν δυνατό. Ήλπιζα πραγματικά να πάρουμε μια μαγική πρόκριση και το καταφέραμε. Ο ενθουσιασμός του Κρίστενσεν μετά το γκολ 3-1, όταν και με τα δύο χέρια σχημάτισε το 1 και το 0, το 10 του Έρικσεν, είναι απόδειξη της αγάπης τους», τόνισε ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαν.