Τέλος ο Ιγκόρ Αγκελόφσκι από τη Β. Μακεδονία

Δεν θα συνεχίσει στη Βόρεια Μακεδονία ο Ιγκόρ Αγκελόφσκι. Στις 31 Ιουλίου λήγει το συμβόλαιό του και δεν θα ανανεωθεί.

Τέλος ο Ιγκόρ Αγκελόφσκι από τη Β. Μακεδονία

Τέλος ο Ιγκόρ Αγκελόφσκι από τον πάγκο της Βόρειας Μακεδονίας. Ο αγώνας κόντρα στην Ολλανδία, δεν ήταν τελευταίος μόνο για τον Γκόραν Πάντεφ αλλά και για τον τεχνικό της ομάδας Ιγκόρ Αγκελόφσκι.

Το συμβόλαιό του όπως είπε ο ίδιος ολοκληρώνεται στο τέλος του Ιουλίου και δεν θα ανανεωθεί.

Φαβορί για να διαδεχθεί τον Αγκελόφσκι είναι ο Μπλαγκόγια Μιλέφσκι, ο νυν τεχνικός της Κ21 της χώρας.

«Αυτή είναι η τελευταία μου συνέντευξη Τύπου με την ιδιότητα του προπονητή, καθώς η σύμβασή μου με την ομοσπονδία λήγει στις 31 Ιουλίου και δεν θα είμαι πλέον στον πάγκο της ομάδας.

Θα θυμάμαι αυτήν τη στιγμή για το υπόλοιπο της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου και την οικογένειά μου για όλη την υποστήριξή τους. Ήταν τιμή να είμαι στο τιμόνι αυτής της ομάδας σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Θέλαμε να πάμε καλύτερα, αλλά κανείς δεν πρέπει να απογοητευτεί γιατί ήταν το ντεμπούτο μας σε μια μεγάλη διοργάνωση και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχαριστήσω τους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Αυτή η ομάδα έγραψε ιστορία φτάνοντας στο Euro 2020 και πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Πάντεφ για ό, τι έχει κάνει για το ποδόσφαιρο της χώρας.

Ήταν προνόμιο να δουλεύω για πεντέμισι χρόνια με έναν άνδρα και έναν παίκτη που ηγήθηκε της ομάδας μας και ετοίμασε το έδαφος για τους νεότερους», δήλωσε ο Αγκελόφσκι.