Euro 2020: Φόντα: «Θα έρθει η στιγμή που θα χάσει και η Ιταλία»

Η Αυστρία πέρασε στην επόμενη φάση του Euro και θα αντιμετωπίσει την εξαιρετική Ιταλία που...πετάει από νίκη σε νίκη. Ο τεχνικός της Αυστρίας, Φράνκο Φόντα περιμένει πως κάποια στιγμή η ομάδα του Μαντσίνι θα χάσει...

Euro 2020: Φόντα: «Θα έρθει η στιγμή που θα χάσει και η Ιταλία»

Η Αυστρία είναι στους «16» του Euro και ο Φράνκο Φόντα, ο προπονητής της ομάδας είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ιταλία του Μαντσίνι.

«Σε αυτή τη φάση του τουρνουά, δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Το γνωρίζουμε. Η Ιταλία έχει να ηττηθεί για μια... αιωνιότητα, αλλά ίσως θα έρθει μια στιγμή που θα χάσουν ξανά. Θα είναι σημαντικό για εμάς να προετοιμαστούμε με εστίαση και να ανακάμψουμε. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να νικήσουμε στο Λονδίνο. Θα είναι δύσκολο, αλλά η ομάδα είναι πρόθυμη και έτοιμη» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστρίας μετά τη νίκη επί της Ουκρανίας.

Από την άλλη, ο Αντρέι Σεφτσένκο τόνισε: «Οι παίκτες μας έδωσαν τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μερικές φορές έχεις αυτά τα παιχνίδια όπου οτιδήποτε και να κάνεις τίποτα δεν πηγαίνει καλά. Αργά ή γρήγορα αυτό σε οδηγεί σε λάθη. Χάσαμε μια απλή μπάλα στο κέντρο και δεχτήκαμε ένα γκολ. Μετά από αυτό το τέρμα, σε μεγάλο βαθμό δεν είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο παιχνίδι».