Euro 2020: Βαϊνάλντουμ:  «Εάν βάλεις δύο γκολ και η ομάδα σου κερδίσει, γίνεσαι ο πολυτιμότερος»

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αναμέτρησης Ολλανδία – Β. Μακεδονία, ωστόσο μετά το ματς δήλωσε πως οι Φρένκι ντε Γιονγκ και Μέμφις Ντεπάι, άξιζαν το βραβείο του MVP.

Euro 2020: Βαϊνάλντουμ:  «Εάν βάλεις δύο γκολ και η ομάδα σου κερδίσει, γίνεσαι ο πολυτιμότερος»

Τον αγωνιστικό σεβασμό στους Φρένκι ντε Γιονγκ και Μέμφις Ντεπάι, απέδωσε κατά τη βράβευσή του ως MVP στο Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία (0-3) ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος δήλωσε πως οι δύο συμπαίκτες του άξιζαν περισσότερο από εκείνον το βραβείο του κορυφαίου της αναμέτρησης.

«Είναι πραγματικά σπουδαίο να είναι ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, αλλά για να πω την αλήθεια νομίζω πως ο Φρένκι ντε Γιονγκ ή ο Μέμφις Ντεπάι το άξιζαν περισσότερο από εμένα. Όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εάν βάλεις δύο γκολ και η ομάδα σου κερδίσει, γίνεσαι ο πολυτιμότερος και παίρνεις το αντίστοιχο τρόπαιο. Ωστόσο, κατά την άποψή μου, όπως είπα, οι Ντεπάι και Ντε Γιονγκ ήταν απίστευτοι σήμερα κι αν έπαιρναν αυτοί το συγκεκριμένο βραβείο, θα το άξιζαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζίνι Βαϊνάλντουμ.

Να σημειώσουμε πως ο Βαϊνάλντουμ έφτασε τα 25 γκολ με την εθνική Ολλανδίας, ισοφάρισε στη σχετική λίστα τον Φαν ντε Φάαρτ, ενώ άφησε πίσω του τους Μάρκο Φαν Μπάστεν, Ντιρκ Κάιτ.