Euro 2020: «Ζημιά» για Ντεμπελέ, τρεις μήνες εκτός δράσης

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν χάνει μόνο το υπόλοιπο Euro αλλά θα μείνει και εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν στην Ισπανία για τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Euro 2020: «Ζημιά» για Ντεμπελέ, τρεις μήνες εκτός δράσης

Στην Μπαρτσελόνα η αγωνία έχει...χτυπήσει κόκκινο αφού ο τραυματισμός του Ουσμάν Ντεμπελέ ενδέχεται να τον κρατήσει τουλάχιστον τρεις μήνες εκτός δράσης!

Η Μπαρτσελόνα ήθελε να παραχωρήσει μέσα στο καλοκαίρι τον Ουσμάν Ντεμπελέ αλλά ο Γάλλος επιθετικός έπαθε...ζημιά.

Ο τραυματισμός του δεν τον κρατά μόνο εκτός από τη συνέχεια του Euro αλλά όπως αναφέρουν στην Ισπανία, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες αφού οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα.

Γαλλία: Χάνει το υπόλοιπο του Euro 2020 ο Ντεμπελέ

Σύμφωνα με το Radio Catalunya η ρήξη συνδέσμων στο γόνατο του Ντεμπελέ πρέπει να αποκατασταθεί με χειρουργική επέμβαση, κάτι που αν επαληθευτεί σημαίνει τουλάχιστον τρίμηνη απουσία, για έναν παίκτη που έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν με αλλεπάλληλα προβλήματα λόγω τραυματισμού.

Ο Γάλλος όπως ειπώθηκε νωρίτερα τη Δευτέρα (21/6) τραυματίστηκε και θα παραμείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ωστόσο τα νέα είναι χειρότερα για τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο χρόνος αποκατάστασης του τραυματισμού του δεν του επιτρέπει να μείνει με την ομάδα. Μετά από συζήτηση με τον παίκτη και τον γιατρό της ομάδας, γνωστοποιήθηκε στον προπονητή Ντιντιέ Ντεσάμπ ότι ο Ντεμπελέ δεν μπορεί να συνεχίσει στο υπόλοιπο του τουρνουά».