Κιάερ για Έρικσεν: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Ο Σίμον Κιάερ μίλησε για πρώτη φορά για τον Κρίστιαν Έρικσεν και τα όσα συνέβησαν στον  αγώνα με αντίπαλο τη Φινλανδία.

Κιάερ για Έρικσεν: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και ο ίδιος μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν, στον αγώνα με αντίπαλο τη Φινλανδία, μίλησε ο Σίμον Κιάερ.

«Αγαπώ να βοηθάω τους άλλους» είπε ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Δανίας, ο οποίος για πρώτη φορά μίλησε στους δημοσιογράφους μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Euro στο παιχνίδι με τη Φινλανδία, με τον συμπαίκτη του Κρίστιαν Έρικσεν να καταρρέει.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα. Τώρα ο Κρίστιαν είναι καλά, είναι με την οικογένειά του και χρειάζεται λίγο χρόνο. Όλοι αντιδράσαμε ως ομάδα, ο καθένας όπως είναι σωστό σύμφωνα με την προσωπικότητά του» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σίμον Κιάερ.

Euro 2020: Η σωτήρια για τον Έρικσεν παρέμβαση του Κιάερ

«Είμαι υπερήφανος για το πώς τα καταφέραμε όλα. Μου αρέσει να βοηθάω τους άλλους, να κάνω τον εαυτό μου διαθέσιμο. Ως ομάδα είχαμε πολλές συζητήσεις μεταξύ μας, εστιάσαμε στα μικρά πράγματα κι επίσης στο τι συνέβη την τελευταία εβδομάδα», υπογράμμισε ο άσος της Εθνικής ομάδας της Δανίας και αρχηγός, ο οποίος πήγε πάνω από τον Έρικσεν και απέτρεψε να γυρίσει η γλώσσα του, ενώ τον γύρισε σε θέση ανάτασης και άρχισε να του κάνει τις πρώτες μαλάξεις μέχρι να έρθουν οι γιατροί και να αναλάβουν και να σώσουν τον Έρικσεν.

Ο Κιάερ ήταν και εκείνος που όταν η σύζυγος του Έρικσεν, η οποία βρισκόταν στις εξέδρες, με δάκρυα στα μάτια κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να πλησιάσει το σημείο όπου ήταν πεσμένος ο Έρικσεν, πήγε αμέσως κοντά της για να την παρηγορήσει και να την καθησυχάσει.