Γκόσενς για Ρονάλντο: «Αυτή τη φορά δεν του ζήτησα τη φανέλα!»

Ο Ρόμπιν Γκόσενς ευχαριστήθηκε με την ψυχή του τη μεγάλη νίκη της Γερμανίας επί της Πορτογαλίας και -αυτή τη φορά- δεν ασχολήθηκε με τη... φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γκόσενς για Ρονάλντο: «Αυτή τη φορά δεν του ζήτησα τη φανέλα!»

Μετά το... άκυρο που είχε δεχθεί από τον Κριστιάνο Ρονάλντο μερικούς μήνες νωρίτερα, ο Ρόμπιν Γκόσενς δεν έκανε το ίδιο λάθος και μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Γερμανία, ο οποίος ολοκληρώθηκε με μεγαλειώδη νίκη των «Πάντσερ» με 4-2.

Ο άσος της Αταλάντα, πριν μήνες είχε... τολμήσει να ζητήσει τη φανέλα του «κάπτεν» της εθνικής Πορτογαλίας, μετά από ένα ματς πρωταθλήματος ανάμεσα στους «νερατζούρι» του Μπέργκαμο και τη Γιουβέντους, όμως ο Ρονάλντο τον είχε αγνοήσει επιδεικτικά.

Αυτή τη φορά ο Γκόσενς ήταν αυτός που... γέλασε τελευταίος, καθώς η ομάδα του συνέτριψε την Πορτογαλία, με τον ίδιο να μην ασχολείται με τη φανέλα του Ρονάλντο! Ο ίδιος δήλωσε μετά το παιχνίδι:

«Αυτή τη φορά δεν ζήτησα τη φανέλα του, ήθελα απλά να χαρώ αυτή τη νίκη και αυτή τη βραδιά με τους συμπαίκτες μου. Θέλω επίσης να πω στους φιλάθλους της Αταλάντα ότι τους αγαπώ και θα τους δω πολύ σύντομα!».