Το μήνυμα αγάπης της Ίντερ στον Έρικσεν: «Πάμε Κρις, είμαστε όλοι μαζί σου!»

Μήνυμα συμπαράστασης στον Κρίστιαν Έρικσεν έστειλε η ομάδα της Ίντερ μέσω των social media.

Το μήνυμα αγάπης της Ίντερ στον Έρικσεν: «Πάμε Κρις, είμαστε όλοι μαζί σου!»

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ίντερ για τον Κρίστιαν Έρικσεν:

«Δεν ήταν κανονικές μέρες αυτές που έχουμε ζήσει από το Σάββατο, στιγμές που φαίνονταν χωρίς νόημα, που θέλαμε να είναι απλά ένας εφιάλτης. Ευτυχώς από τους εφιάλτες, ακόμα και τους χειρότερους, ξυπνάμε.

Στην σιωπή μας αυτές τις μέρες συμπυκνώσαμε όλες τις σκέψεις μας, τις προσευχές μας, ακόμη και τους στεναγμούς μας: αυτούς της ανακούφισης, για τις φωτογραφίες και τα δελτία Τύπου που προέρχονταν από ένα μέρος που δεν γνωρίζαμε πριν από λίγες ημέρες, το Rigshospitalet στην Κοπεγχάγη (όπου ο παίκτης υποβλήθηκε σε θεραπεία).

Το πρωί της Τρίτης ήρθε η καλύτερη στιγμή: μια φωτογραφία, ένα χαμόγελο, ένα μπράβο. Κι ένα μήνυμα: "Γεια σε όλους, σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα από όλους. Σημαίνουν πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά". Κρίστιαν Ερικσεν.

Την Παρασκευή, ένα άλλο βήμα: η εγχείρηση και η επίσκεψη στους συμπαίκτες: "Ήταν απίστευτο να βλέπεις τον αριθμό των μηνυμάτων που μου έχουν στείλει. Η εγχείρηση πήγε καλά και λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις, είμαι καλά. Για τους συμπαίκτες μου, μετά το υπέροχο παιχνίδι που έκαναν χθες το βράδυ, θα τους ενθαρρύνω προφανώς τη Δευτέρα ενάντια στη Ρωσία."

Δεν σταματήσαμε ούτε για μια στιγμή να αφιερώσουμε τις σκέψεις μας στον Κριστιάν, σεβόμενοι μια τόσο λεπτή και προσωπική στιγμή. Αλλά ταυτόχρονα οι εκφράσεις της αγάπης ήταν πολλές, όμορφες, αυθόρμητες.

Καθώς το παιχνίδι μεταξύ Δανίας και Φινλανδίας ξεκίνησε ξανά στην Κοπεγχάγη το περασμένο Σάββατο, ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Ασράφ Χακίμι (συμπαίκτες του Έρικσεν στην Ιντερ) πήγαν στο γήπεδο με το Βέλγιο και το Μαρόκο, αφιερώνοντας τα γκολ τους στον Έρικσεν. "Κρις, σ΄ αγαπώ" φώναξε ο Ρομέλου στις κάμερες, ένα μήνυμα που έχει περάσει σε όλο τον κόσμο.

Αφιερώσεις που έχουν φτάσει σε όλες τις γωνιές του κόσμου, ακόμη και στη Νότια Κορέα, με το γκολ του Σον, συμπαίκτη του Κριστιάν από τα χρόνια της Τότεναμ. Το ρίγος του φόβου έχει μετατραπεί σε ανακούφιση αυτές τις μέρες.

Και συγκίνηση: η τεράστια φανέλα με το νούμερο 10 παρουσιάστηκε πριν από τη Δανία-Βέλγιο, στο ίδιο στάδιο όπου συνέβη αυτό το Σάββατο. Το παιχνίδι σταμάτησε στο 10’, τα χειροκροτήματα από οπαδούς και τους παίκτες στο γήπεδο, συμπεριλαμβανομένου του Ρομέλου Λουκάκου. Τα πανό, οι φανέλες που εμφανίζονται από τους φιλάθλους, αφιερώνουν μια σκέψη στον αριθμό 24.

Όλες οι στιγμές που αποτελούν την ισχυρότερη και πιο εγκάρδια αγκαλιά για τον Κριστιάν Έρικσεν. Πάμε Κρις, η Ίντερ και όλοι οι φίλαθλοι της Ίντερ είναι μαζί σου!»