Κρίστιαν Έρικσεν μόλις ανένηψε: «Γ...το, είμαι μόλις 29 ετών!»

Τα πρώτα λόγια του Κρίστιαν Έρικσεν, μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις του, ήταν «Γ...το είμαι μόλις 29 ετών» αποκάλυψε ένας εκ των θεραπόντων ιατρών του Δανού, διεθνούς, άσου της Ίντερ

Κρίστιαν Έρικσεν μόλις ανένηψε: «Γ...το, είμαι μόλις 29 ετών!»

Στην αποκάλυψη του ποια ήταν τα πρώτα λόγια του Κρίστιαν Έρικσεν μόλις συνήλθε από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κατά το 43ο λεπτό του αγώνα Δανίας - Φινλανδίας στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης - κι αφού τον ανέταξαν οι γιατροί που μπήκαν στο γήπεδο - προέβη ο Γιανς Κλίνεφελντ.

Πρόκειται για έναν εκ των ιατρών που συμμετείχαν στη διάσωση του διεθνούς άσου της Ίντερ.

Ο Γερμανός μίλησε στο μέσο της πατρίδας του «Funke Medeingruppe» για το τι συνέβη στις στιγμές που ο Δανός μεσοεπιθετικός, ανένηψε.

Ο Κλίνεφελντ, αναφέρθηκε στα πρώτα λόγια του Έρικσεν, αμέσως μετά το σοκ που του προκάλεσαν με τον απινιδωτή, που δείχνουν ότι είχε πλήρη επίγνωση του τι έπαθε.

Συγκεκριμένα, ο Κλίνεφελντ ανέφερε:

«Μετά από 30 δευτερόλεπτα (σ. από τη χρήση του απινιδωτή) άνοιξε τα μάτια του και μπορούσα να του μιλήσω. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή. Σε τέτοια επείγοντα περιστατικά στην καθημερινή ζωή, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι λιγότερες".

Για το ποια ήταν τα πρώτα λόγια του Έρικσεν, ο Κλίνεφελντ αποκάλυψε ότι ήταν η εξής, ενδεικτική, φράση: «Γαμώτο, είμαι μόλις 29 χρονών...».

Ο Έρικσεν, παρά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, κάτι που ανέφερε σε συζητήσεις του με τον μάνατζέρ του.