Οι ενδεκάδες Ουκρανίας και Βόρειας Μακεδονίας στην αναμέτρηση του Βουκουρεστίου

Για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Euro, Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία τίθενται αντιμέτωπες στο Βουκουρέστι στοχεύοντας στους πρώτους τους πόντους στο τουρνουά.

Οι ενδεκάδες Ουκρανίας και Βόρειας Μακεδονίας στην αναμέτρηση του Βουκουρεστίου

Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία, μετά τις ήττες τους στην πρεμιέρα του Euro, θέλουν τη νίκη στην μεταξύ τους αναμέτρηση, για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου, που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι, για να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι εκλέκτορες των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, Αντρέι Σεφτσένκο και Ίγκορ Ανγκελόφσκι, αντίστοιχα, για την αναμέτρηση που ξεκινά στις 16.00 είναι:

Ουκρανία: Μπουσκάν, Στεπανένκο, Γιαρμολένκο, Μαλινόφσκι, Γιάρεμτσουκ, Σαπαρένκο, Ζαπάρνι, Μικολένκο, Ζιντσένκο, Καραβάεφ, Ματβιένκο

Βόρεια Μακεδονία: Ντιμιτριέβσκι Αντέμι, Αλιόσκι, Μπάρντι, Ελμάς, Μουσλίου, Πάντεφ, Νικόλοφ, Ριστόφσκι, Σπιρόφσκι, Βελόφσκι.

Υπενθυμίζεται ότι η Ουκρανία γνώρισε την ήττα την πρώτη αγωνιστική από την Ολλανδία με 3-2, ενώ η Βόρεια Μακεδονία ηττήθηκε από την Αυστρία με 3-1.