Μια αγωνιστική στον Αρναούτοβιτς για τα «γαλλικά» στον Αλιόσκι στο ματς με τη Βόρεια Μακεδονία

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA τιμώρησε με μια αγωνιστική για τα όσα... έσουρε στον αντίπαλο του, Αλιόσκι, μετά το γκολ που πέτυχε διαμορφώνοντας το 3-1 υπέρ των Αυστριακών κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία.

Μια αγωνιστική στον Αρναούτοβιτς για τα «γαλλικά» στον Αλιόσκι στο ματς με τη Βόρεια Μακεδονία

Δεν θα μπορούσε να μείνει ατιμώρητος ο Μάρκο Αρναούτοβιτς αφού ο τηλεοπτικός φακός «μαρτύρησε» ότι έβρισε, σκαιότατα, αφού σκόραρε, τον αντίπαλο του, Αλιόσκι, στην αναμέτρηση της Αυστρίας με τη Βόρεια Μακεδονία, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2020.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός της Αυστρίας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-1) και αμέσως μετά επιτέθηκε φραστικά κατά του αντιπάλου του, με τον αρχηγό της ομάδας, Νταβίντ Αλάμπα να του φράζει το στόμα, προκειμένου να τον κάνει να σταματήσει να βρίζει τον αντίπαλό του...

Ο άσος της Σανγκάι Πορτ, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανέβασε ένα insta story με το οποίο απολογήθηκε προς όλους τους φίλους και κυρίως προς τον Αλιόσκι, τονίζοντας ότι δεν είναι ρατσιστής, ενώ έχει πολλούς φίλους από την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA ωστόσο προχώρησε σε έρευνα του συμβάντος χθες (15/06) και σήμερα ανακοίνωσε την ποινή, τιμωρώντας με μια αγωνιστική, με αποτέλεσμα να χάνει την αναμέτρηση με την Ολλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ενώ αν επαναλάβει τη συγκεκριμένη παράβαση θα τιμωρηθεί με πιο βαριά ποινή