Γαλλία-Γερμανία: Ο Ολυμπιακός στο Μόναχο

Στο Μόναχο βρίσκεται η Λίνα Σουλούκου και παρακολουθεί από κοντά αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Γερμανία για το Euro 2020.

Γαλλία-Γερμανία: Ο Ολυμπιακός στο Μόναχο

Το Euro 2020 καθηλώνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη με τα μεγάλα αστέρια της Ηπείρου μας να δίνουν ραντεβού στις αρχές του καλοκαιριού. Είναι η διοργάνωση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον και παράλληλα προσελκύει όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Όλοι οι σημαντικοί παράγοντες, μάνατζερ και όσοι έχουν σχέση με το άθλημα αυτή τη στιγμή έχουν το βλέμμα τους… καρφωμένο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Είναι το καλοκαίρι που η ποδοσφαιρική αγορά "παγώνει" εξαιτίας του Euro και μετά από αυτήν αλλάζουν πολλά.

Όπως και να 'χει, πάντως, πρόκειται για ένα πολύ υψηλό επίπεδο, εκεί που βρίσκονται οι κορυφαίοι του αθλήματος. Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλαμπ που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κινείται ανάμεσα στους μεγάλους της Ευρώπης. Έχει φτιάξει το όνομα του και τις διασυνδέσεις του και μπορεί να σταθεί σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο.

Έτσι στον αγώνα της Γαλλίας με τη Γερμανία στις κερκίδες βρίσκεται η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου. Πρόκειται για ένα σημαντικό στέλεχος των "ερυθρόλευκων" και από τα χέρια της περνάνε τα πάντα σε επίπεδο μεταγραφών. Η Λίνα Σουλούκου είναι μέλος και του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας ευρωπαϊκών συλλόγων (ECA), επομένως πρόκειται για ένα σημαντικό στέλεχος στο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Και γίνεται αντιληπτό ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι στα επίσημα της "Allianz Arena" θα βρίσκονται σπουδαίοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός μπορεί να ανοίγει πόρτες στην αγορά και φυσικά να είναι ένα κλαμπ με καλό όνομα στην Ευρώπη.