Λουίς Ενρίκε: «Δεν πρόκειται να αλλάξω το πλάνο μου»

Η Ισπανία στην πρεμιέρα της δεν μπόρεσε να...σπάσει την άμυνα της Σουηδίας και έμεινε στο 0-0. Ο τεχνικός Λουίς Ενρίκε δήλωσε πως δεν θα αλλάξει το πλάνο του στα επόμενα παιχνίδια του Euro.

Λουίς Ενρίκε: «Δεν πρόκειται να αλλάξω το πλάνο μου»

Η Ισπανία έμεινε στο 0-0 με τη Σουηδία που είχε βέβαια δυο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε τόνισε πως θα μπορούσαν να χάσουν με τις δύο κλασικές ευκαιρίες των Σκανδιναβών και ζήτησε την κατάκτηση της μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του γκρουπ.

«Δεν πρόκειται να αλλάξω το πλάνο μου. Θα προσπαθήσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο σε κάθε αγώνα. Να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας, αν και πάντα μπορούμε να βελτιωνόμαστε.

Κόντρα στη Σουηδία ήταν ένας αγώνας που θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει, αν δεν είχαμε τύχη ορισμένες φορές. Υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια και θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα πάμε για τη δεύτερη θέση, αν όχι τότε για την τρίτη θέση που δίνει πρόκριση. Στο ποδόσφαιρο πάντα επικρατεί αβεβαιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός για το 0-0 με τη Σουηδία αλλά και τη συνέχεια της διοργάνωσης του Euro 2020.