Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ για το Δανία - Φινλανδία: «Δεν ζητήσαμε εμείς να παίξουμε»

Ξεκάθαρος ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ. Ο Δανός άσος της Μπαρτσελόνα, διέψευσε πως ήταν επιθυμία των παικτών, να συνεχιστεί ο αγώνας με τη Φινλανδία, μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν!

Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ για το Δανία - Φινλανδία: «Δεν ζητήσαμε εμείς να παίξουμε»

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ ξεκαθάρισε πως οι Δανοί δεν ήθελαν να συνεχιστεί ο αγώνας με τη Φινλανδία το Σάββατο, μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν. Ο άσος της Μπαρτσελόνα, άφησε να εννοηθεί πως πιέστηκαν για να ξαναβγούν στο γήπεδο.

«Δεν ζητήσαμε εμείς να παίξουμε. Ήταν μια από τις δύο επιλογές που είχαμε. Μας είπαν να πάρουμε μια απόφαση, φυσικά θα ήθελα να έχουμε και τρίτη επιλογή. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν θες να παίξεις», τόνισε ο Δανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ για τα όσα συνέβησαν μετά την κατάρρευση του Έρικσεν και τα όσα ειπώθηκαν μέσα στα αποδυτήρια, λίγο πριν δούμε τις δυο ομάδες ξανά στο γήπεδο.

«Είμαι ακόμη επηρεασμένος συναισθηματικά από ό,τι συνέβη και έχω ακόμη κάποιες εικόνες στο κεφάλι μου που θα ήθελα να απαλλαγώ από αυτές. Το πιο σημαντικό είναι πως ο Κρίστιαν νιώθει καλύτερα κι έτσι κι εγώ είμαι καλύτερα. Η υγεία του είναι πάνω από όλα. Για μένα ήταν σημαντικό να δω πως ήταν καλά», συμπλήρωσε ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας της Δανίας, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.