Κάσπερ Σμάιχελ: «Επισκέφτηκα τον Έρικσεν, μιλήσαμε και χαίρομαι πολύ που τον είδα»

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Δανίας, Κάσπερ Σμάιχελ μίλησε για τα όσα έζησαν το βράδυ του Σαββάτου με τον Κρίστιαν Έρικσεν να καταρρέει στον αγώνα με τη Φινλανδία.

Κάσπερ Σμάιχελ: «Επισκέφτηκα τον Έρικσεν, μιλήσαμε και χαίρομαι πολύ που τον είδα»

Ο διεθνής Δανός τερματοφύλακας της Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ είπε πως επισκέφθηκε τον Έρικσεν και δηλώνει ανακουφισμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων.

«Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα από ό,τι το Σάββατο. Επισκέφτηκα τον Κρίστιαν, μιλήσαμε και χαίρομαι πολύ που τον είδα. Όλοι μας σοκαριστήκαμε από ό,τι έγινε και τι θα μπορούσε να συμβεί. Ευτυχώς έχουμε το καλύτερο ιατρικό επιτελείο στον κόσμο, έκαναν θαύμα», είπε αρχικά ο τερματοφύλακας της Δανίας.

«Όταν ένας συμπαίκτης μας θέλει τη βοήθειά μας, ενεργούμε με το ένστικτο. Απλώς ήμασταν δίπλα του και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να βοηθήσουμε εκείνον και ο ένας τον άλλο. Δεν υπάρχει… μπούσουλας για το πώς αντιδράς σε τέτοιες καταστάσεις. Κάναμε αυτό που νιώσαμε ότι θα θέλαμε να κάνουν οι άλλοι για μας σε μια τέτοια συνθήκη», ανέφερε για τη στάση των συμπαικτών του ενώ στάθηκε στα όσα έκανε ο αρχηγός της ομάδας, Σίμον Κιάερ: «Δεν με εξέπληξε η στάση του Σίμον και το πώς ηγήθηκε σε αυτό το συμβάν. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ηγέτης. Είχε πολύ υψηλό φρόνημα και είμαι περήφανος που είναι φίλος μου».