Πούκι: «Ηταν πολύ δύσκολα»...

O Τεέμου Πούκι, ο έμπειρος επιθετικός της Φινλανδίας, αναφέρθηκε στην κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν, η οποία σόκαρε τους πάντες στον αγώνα με τη Δανία.

Πούκι: «Ηταν πολύ δύσκολα»...

Ο Τεέμου Πούκι, είναι ένας από τους ανθρώπους που έζησαν από κοντά το συγκλονιστικό περιστατικό με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν, στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία (0-1).

Και μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο έμπειρος επιθετικός των νικητών, διηγήθηκε τι συνέβη εκείνες τις στιγμές, αλλά και τι ακολούθησε: «Πρέπει να πω, ότι ήταν σίγουρα, ένας από τους πιό δύσκολους αγώνες της καριέρας μου.

Ας ελπίσουμε ότι όλα έχουν πάρει καλύτερη κατεύθυνση τώρα. Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό που θα αποφασίσει η ομάδα της Δανίας και ήμασταν έτοιμοι να ακολουθήσουμε όποια απόφαση.

Σίγουρα δεν ήταν εύκολο να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Αλλά μόλις ακούσαμε ότι όλα φαίνονται καλά, αρχίσαμε να συγκεντρωνόμαστε και πάλι στο ματς. Στο τέλος, είμαστε χαρούμενοι για την νίκη. Η ατμόσφαιρα μετά το παιχνίδι δεν ήταν τόσο λαμπρή όσο συνήθως, αλλά έχουμε πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς».