Δανία - Φινλανδία: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από το «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης (pics, vid)

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη στιγμή που ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε μέχρι και την αποχώρηση του από το γήπεδο

Δανία - Φινλανδία: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από το «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης (pics, vid)

Κρίσιμες στιγμές για τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος στα τελευταία λεπτά (43') του α' ημιχρόνου του αγώνα Δανία-Φινλανδία κατέρρευσε στο γήπεδο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Στον Δανό ποδοσφαιριστή δόθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες, με το ιατρικό τιμ να του κάνει μαλάξεις στο στήθος και ηλεκτροσόκ.

Έντεκα λεπτά μετά με φορείο που κάλυπταν οι συμπαίκτες του κι οι νοσοκομειακοί αποχώρησε από το γήπεδο με προορισμό το κοντινό νοσοκομείο Rigshospitlaet.

Κατά αυτόπτες μάρτυρες οι γιατροί που τον συνόδευαν σήκωσαν προς τους θεατές τους αντίχειρες τους δείγμα θετικής εξέλιξης.

Την ίδια στιγμή κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο καθησυχαστική φωτογραφία που τον παρουσίαζε να έχει τις αισθήσεις του.

Ακολούθησε ενημέρωση της UEFA ότι ο παίκτης είναι στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση κι ότι στις 21.45 θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της, αλλά και από την Π.Ο. της Δανίας ότι ο παίκτης έχει τις αισθήσεις του κι ότι θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Λίγο αργότερα, τα ευχάριστα ανακοινώθηκαν στα μάτριξ του «Πάρκεν» στους θεατές καθησυχάζοντας τους.

Για ν' ακολουθήσει πληροφόρηση ότι τα εναπομείναντα 4 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου θα παιχθούν, θα υπάρξει πεντάλεπτη ανάπαυλα και κανονική διεξαγωγή του δευτέρου ημιχρόνου μετά από απαίτηση των παικτών!

Δείτε τις φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον πλανήτη:

Δείτε και το βίντεο με Φινλανδούς και Δανούς να φωνάζουν μαζί, το όνομα του Έρικσεν: