Εuro: Ο Ιμόμπιλε αφιέρωσε την Ιταλική νίκη στους νοσούντες με κορονοϊο!

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε, που με γκολ του προσυπέγραψε την νίκη της Ιταλίας επί της Τουρκίας (3-0) στον εναρκτήριο αγώνα του Εuro, αφιέρωσε το τρίποντο σε όσους πάσχουν από τον κορονοϊό. 

Εuro: Ο Ιμόμπιλε αφιέρωσε την Ιταλική νίκη στους νοσούντες με κορονοϊο!

Η χαρά στην Ιταλία ήταν μεγάλη για τη νίκη (3-0) επί της Τουρκίας στην πρεμιέρα του Euro.

Δεν ήταν μόνο η ευρύτερη νίκη της «σκουάντρα ατζούρα» στο θεσμό (σε 39 ματς...), δεν ήταν μόνο η μεγαλύτερη νίκη σε εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης (ανεξαρτήτως αντιπάλων) ήταν κι ότι οι γείτονες έγιναν το πρώτο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα χρονικά που πέτυχε 9 διαδοχικές επιτυχίες με μηδενικό παθητικό!

Ωστόσο ο Τσίρο Ιμόμπιλε εκ των σκόρερ των «ατσούρι» έκλεψε την παράσταση κι εκτός γηπέδου αφού αφιέρωσε την επιτυχία σε εκείνους που νόσησαν από τον κορονοϊό κι είδαν τη ζωή τους ν' αλλάζει άρδην από την πανδημία..

«Ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε το καθήκον μας, έπρεπε να αρχίσουμε καλά στη διοργάνωση και το κάναμε. Το να νικάς 3-0 μπροστά στους οπαδούς σου και να τους βλέπεις ευτυχισμένους ήταν πολύ όμορφο.

Αφιερώνουμε τη νίκη σε όλο τον κόσμο που υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από αυτόν τον καταραμένο ιό», τόνισε ο φορ της Λάτσιο, για να προσθέσει:

«Είχαμε τη σωστή υπομονή, η Τουρκία είναι μία δυνατή ομάδα που έχει δυσκολέψει εθνικές ομάδες υψηλού επιπέδου. Όταν άνοιξαν οι χώροι μετά το 1-0, ξεδιπλώσαμε τις ικανότητές μας.

Αφιερώνω το γκολ στα παιδιά μου, στην οικογένειά μου και στους γονείς μου».