Μια ενδεκάδα παίκτες της Ελπίδων κάλεσε ο Λουίς Ενρίκε, στην Εθνική Ισπανίας, λόγω κορωνοϊού!

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, κάλεσε 11 παίκτες της Εθνικής Ελπίδων, υπό τον φόβο νέων κρουσμάτων, μετά από εκείνα των Μπούσκετς και Ντιέγκο Γιορέντε.

Μια ενδεκάδα παίκτες της Ελπίδων κάλεσε ο Λουίς Ενρίκε, στην Εθνική Ισπανίας, λόγω κορωνοϊού!

Ο φόβος φυλάει τα έρημα στην Εθνική Ισπανίας...

Μετά το δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις της, του Ντιέγκο Γιορρέντε (σ. μετά από εκείνο του αρχηγού Σέρχιο Μπούσκετς) κι εν αναμονή των αποτελεσμάτων του νέου γύρου εξετάσεων ο Λουίς Ενρίκε πήρε την απόφαση να καλέσει στην εθνική Ανδρών 11 παίκτες από την Ελπίδων δια παν ενδεχόμενο.

Πρόκειται για τους Άλβαρο Φερνάντεθ (Ουέσκα), Όσκαρ Μινγκέθα (Μπαρτσελόνα), Μαρκ Κουκουρέγια (Χετάφε), Μπράιαν Χιλ (Εϊμπάρ), Χουάν Μιράντα (Ρεάλ Μπέτις), Γκονζάλο Βιγιάρ (Ρόμα), Πόθο (Εϊμπάρ), Μπραχίμ Ντίαθ (Μίλαν), Μαρτίν Θουβιμέντι (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Γιέρεμι Πίνο (Βιγιαρεάλ) και Τσάβι Πουάδο (Εσπανιόλ), που θα βρεθούν σε δική τους ξεχωριστή «φούσκα».

Όπως έγινε γνωστό, η συγκεκριμένη ενδεκάδα θα είναι ουσιαστικά όλοι τους σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που βρεθεί κάποιος παίκτης της Ανδρών θετικός στον κορονοϊό και χρειαστεί να αντικατασταθεί.

Υπενθυμίζεται πως πέρα από τους 11 παίκτες της Ελπίδων, ο Ενρίκε είχε καλέσει την Τρίτη άλλους έξι παίκτες, όπου βρίσκονται στη δική τους "φούσκα" για να συμμετέχουν στις προπονήσεις. Ο λόγος για τους Ροντρίγκο Μορένο, Πάμπλο Φορνάλς, Κάρλος Σολέρ, Μπράις Μέντες, Ραούλ Αλμπιόλ και Κέπα Αριθαμπαλάγκα.