Γιοακίμ Λεβ: «Δεν πρόκειται να αναλάβω κάποια ομάδα μετά το Euro»

O Γιοακίμ Λεβ ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να πιάσει άμεσα δουλειά μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας.

Γιοακίμ Λεβ: «Δεν πρόκειται να αναλάβω κάποια ομάδα μετά το Euro»

Η αντικατάσταση του Γιοακίμ Λεβ με τον Χάνσι Φλικ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας έχει δώσει τροφή για πολλά σενάρια σχετικά με το μέλλον του επί σειρά ετών ομοσπονδιακού τεχνικού των «πάντσερ».

Μετά το τέλος του Euro που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι, ο 61χρονος Λεβ θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της «Νατσιοναλμάνσαφτ» ύστερα από θητεία 15 χρόνων, έχοντας οδηγήσει αυτό το διάστημα τη Γερμανία στην κατάκτηση ενός Μουντιάλ το 2014.

Η επικείμενη αποχώρηση του Λεβ έχει πυροδοτήσει έντονη φημολογία σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με ορισμένα σενάρια να τον έχουν συνδέσει μεταξύ άλλων και με τους δύο μεγάλους της Ισπανίας, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Ο ίδιος πάντως φρόντισε να βάλει... φρένο στη φημολογία, ξεκαθαρίζοντας ότι σκοπεύει να ξεκουραστεί για ένα διάστημα πριν πιάσει ξανά δουλειά σε κάποιο πάγκο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε επί του θέματος: «Δεν είχα επαφή με κάποιον. Έχω αποφασίσει να μην αναλάβω κάποιο σύλλογο μέσα στο καλοκαίρι και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη».