Περιήγηση στη Scala του Μιλάνου

Αν δεν υπάρχει χρόνος και χρήμα για ταξίδια στο εξωτερικό υπάρχει τρόπος εξερεύνησης νέων προορισμών και αξιοθέατων από όλο τον κόσμο μέσω της εικονικής περιήγησης.

Περιήγηση στη Scala του Μιλάνου

Μια από αυτές είναι και εκείνη που μας ξεναγεί στα παρασκήνια του πιο διάσημου θεάτρου στον κόσμο: Στη Scala του Μιλάνο.

Στο πρώτο μέρος της περιήγησης, θα βρεθείτε στην σκηνή του εμβληματικού χώρου και θα νιώσετε για λίγο όπως οι τραγουδιστές της όπερας, οι χορευτές και τα μέλη της χορωδίας.

Στο δεύτερο μέρος οι επισκέπτες θα βρεθείτε στα παρασκήνια και θα ζήσετε το άγχος της προετοιμασίας. Η περιήγηση περιλαμβάνει ξενάγηση στα καμαρίνια, τα δωμάτια για τις πρόβες, τα κοστούμια και συνεντεύξεις με τους σχεδιαστές.

Το τρίτο μέρος, φέρνει τους επισκέπτες σε επαφή με την πλούσια ιστορία του θεάτρου. Η περιοδεία συνοδεύεται από περισσότερες από 259.000 εικόνες και 16.000 έγγραφα για εξερεύνηση. Μπορείτε να δείτε επίσης 12 εντυπωσιακά ψηφιοποιημένα κοστούμια όπερας, τα οποία παρουσιάζονται σε πλήρη προβολή υψηλής ανάλυσης, ενώ υπάρχουν περισσότερες από 40 ψηφιακές εκθέσεις, καθώς και μια «αποδομημένη όπερα» με μουσικούς και καλλιτέχνες σε μια κοινή βιντεοσκοπημένη παράσταση που ηχογραφούν ζωντανά από τα σπίτια τους σε όλη την Ευρώπη, ενώ βρίσκονται σε καραντίνα.

Στο τρίτο μέρος θα δείτε και την παράσταση που δίνουν όλοι ερμηνευτές από το σπίτι.

Ξεκινήστε την περιήγηση ΕΔΩ

Και μετά απ όλα αυτά προγραμματίστε ένα ταξίδι στο Μιλάνο γιατί εκεί δεν υπάρχει μόνο η Scala, αλλά κι άλλα πολλά που αξίζει να δείτε από κοντά.

ΦΩΤΟ από tripadvisor