Telegraph: Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για διακοπές το 2021

Η Daily Telegraph δημοσίευσε τη λίστα της με «τα 15 τέλεια ελληνικά νησιά για διακοπές το καλοκαίρι του 2021», ενόψει του φετινού καλοκαιριού.

Telegraph: Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για διακοπές το 2021

Το καλοκαίρι του 2021 βρίσκεται προ των πυλών και η Daily Telegraph κατάρτισε μία λίστα με τα καλύτερα ελληνικά νησιά για διακοπές, ώστε να κατατοπίσει τους αναγνώστες της όσον αφορά στις διακοπές στη χώρα μας.

Η λίστα ξεκινάει με την Ζάκυνθο στο νούμερο ένα, η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα τοπία της και τις πανέμορφες παραλίες, όπως το πολυδιαφημισμένο ναυάγιο. Παράλληλα, καλύτερος οικογενειακός προορισμός ανακηρύσσεται η Κέρκυρα, ο οποία είναι γνωστή για την υπέροχη παλιά της πόλη.

Στην συνέχεια, έπεται η μαγευτική Δήλος, η οποία βέβαια δεν κατοικείται, διαθέτει ωστόσο πλούσια ιστορία και βρίσκεται δίπλα στη Μύκονο, ένα νησί που δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός μίας τέτοιας λίστας, με τα πολυτελή ξενοδοχεία της και τις εκπληκτικές της παραλίες.

Κορυφαία χαρακτηρίζεται η Κρήτη για όσους λατρεύουν την γαστρονομία και τις πολλές επιλογές και έπειτα ακολουθούν τα Κουφονήσια, λόγω της ηρεμίας και της γαλήνης τους. Για λάτρεις ιδιαίτερων τοπίων, υπάρχει και η Τήνος, ενώ ως κορυφαία για περιπατητικό τουρισμό χαρακτηρίζεται η Άνδρος.

Για ζευγάρια προτείνονται ως κορυφαίοι προορισμοί αναφέρονται η Σύμη και η Σκύρος και στη λίστα ακολουθούν η Κάρπαθος, η Σαντορίνη, η Ρόδος και η Λευκάδα. Ακολουθεί η Σκόπελος, η οποία ολοκληρώνει και τη σχετική λίστα, ένα ιδιαίτερο νησί με μοναδική ταυτότητα.