Nokia G22: Aυτό είναι το smartphone που επισκευάζεται πανεύκολα!

Το Nokia G22 διαφέρει από τα υπόλοιπα smartophone αφού δόθηκε έμφαση στην διευκόλυνση της επισκευής του ακόμα και από τον ίδιο τον χρήστη

Nokia G22: Aυτό είναι το smartphone που επισκευάζεται πανεύκολα!

Η HMD Global παρουσίασε το Nokia G22. Πρόκειται για ένα martphone στο οποίο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην εύκολη επισκευή και την βιωσιμότητα.

Η εταιρία έχει θέσει ως μεγάλο στόχο ο χρήστης να το κρατά στην κατοχή του σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για όσο περισσότερο είναι εφικτό.

Μέσα από έρευνα τις εταιρείας για τους λόγους που οδηγούν τον μέσο καταναλωτή στην αντικατάσταση της συσκευής του, φάνηκε πως η πλειοψηφία προβαίνει σε αλλαγή είτε επειδή έσπασε η οθόνη, είτε επειδή η χωρητικότητα της μπαταρίας υποβαθμίστηκε μετά από χρόνια κύκλων φόρτισης.

Με το Nokia G22, η αντικατάσταση της μπαταρίας μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε μόλις 5 λεπτά χρησιμοποιώντας το pin για την κάρτα SIM, μια πένα κιθάρας και ένα κατσαβίδι.

Επιπλέον, υπήρξε συνεργασία με την iFixit για την κατασκευή των κατάλληλων εργαλείων που μπορούν να βοηθήσουν τον χρήστη να αντικαταστήσει μόνος του την οθόνη, την μπαταρία και την υποδοχή USB-C μέσα σε μόλις 20 λεπτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εύκολη επισκευή επιτεύχθηκε η εξάλειψης της ανάγκης θέρμανσης για να ανοίξει το πίσω μέρος.

Από εκεί και πέρα, η συσκευή είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμο υλικό, διαθέτει οθόνη 6.52" HD+ 90Hz με επικάλυψη Gorilla Glass 3, επεξεργαστή Unisoc T606, 4GB μνήμη RAM, 64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο, τριπλή κάμερα 50MP + 2MP macro + 2Mp depth, εμπρόσθια κάμερα 8MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, λειτουργικό σύστημα Android 12 και μπαταρία 5050mAh με φορτιστή 20W.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής ορίστηκε στα 179 ευρώ.