iOS 15.4: Προβλήματα με την μπαταρία αναφέρουν χρήστες!

Για γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας από το iOS 15.4 update κάνουν λόγο χρήστες iPhones.

iOS 15.4: Προβλήματα με την μπαταρία αναφέρουν χρήστες!

H Apple έχει ξεκινήσει την κυκλοφορία του iOS 15.4 μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο τα πρώτα προβλήματα και παράπονα των χρηστών έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα, το update, με το οποίο ενεργοποιείται η δυνατότητα ξεκλειδώματος των iPhone 12 και 13 χρησιμοποιώντας το Face ID με μάσκα, φέρεται, σύμφωνα με χρήστες, να εξαντλεί την μπαταρία του κινητού.

Πέρα από την διαθεσιμότητα λειτουργιών, ολοένα και περισσότεροι χρήστες κάνουν λόγο για πολύ μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές για iPhone 13 Pro Max που η μπαταρία τους κρατάει μόλις μισή μέρα.

Αν και είναι συνηθισμένο, μετά από μια ενημέρωση, να εμφανίζονται προσωρινά προβλήματα στην μπαταρία, το πρόβλημα στο iOS 15.4 μοιάζει να διαφέρει. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η αιτία του προβλήματος είναι ότι η Apple έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί τον μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 120 Hz ProMotion πολύ πιο συχνά, ωστόσο δεν εξηγεί το θέμα, καθώς μόνο τα iPhone 13 Pro και Pro Max διαθέτουν ProMotion.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφέρουμε ότι το iOS 15.4 διαθέτει 100 νέα emoji από το σετ Emoji 14.0, μια νέα φωνητική επιλογή για τη Siri, μαζί με τη δυνατότητα παροχής πληροφοριών ώρας και ημερομηνίας εκτός σύνδεσης, υποστήριξη ψηφιακού πιστοποιητικού κορονοϊού της ΕΕ σε κάρτες εμβολίων στο Apple Wallet, όπως και βελτιώσεις εφαρμογών Podcast, μεταξύ άλλων.