Honor 50: Στην Ευρώπη από 26 Οκτωβρίου

Η Honor γνωστοποίησε ότι το Honor 50 θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά εκτός Κίνας, στην αγγλική και ευρωπαϊκή αγορά από 26 Οκτωβρίου.

Honor 50: Στην Ευρώπη από 26 Οκτωβρίου

Όπως επιβεβαίωσε η Honor, το Honor 50 θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρώπης στις 26 Οκτωβρίου, ενώ στην αγορά της Κίνας είχε κυκλοφορήσει ήδη από τον περασμένο Ιούνιο.

Πρόκειται για ένα Android smartphone με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 778G, με μία οθόνη 6.57 ιντσών, τεχνολογίας OLED, με συχνότητα ανανέωσης τα 120 Ηz. Η πίσω κάμερα θα είναι στα 108 Megapixel, ενώ αρκετά ικανή θα είναι και η selfie camera στο μπροστινό μέρος, η οποία θα έχει αισθητήρα 32 Megapixel. Το Android 11 θα υποστηρίζει υπηρεσίες Google, ενώ θα υπάρχει και το Μagic User Interface.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Honor δεν γίνεται λόγος για το Honor 50 Pro. Επομένως, μόνο το Honor 50 αναμένεται στην Ευρώπη. Σημειώνεται ότι αγγλική και ευρωπαϊκή αγορά να είναι οι πρώτες που θα το υποδεχτούν εκτός των σινικών συνόρων. Αργότερα, θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες που θα κυκλοφορήσει το Honor 50 στις αγορές της Ρωσίας και της Λατινικής Αμερικής.