Motorola: Η νέα γενιά ελεύθερης ασύρματης φόρτισης! (vid)

H Motorola αποκάλυψε τη νέα γενιά Air-To-Air ασύρματης τεχνολογίας του που μπορεί να φορτίζει έως τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα σε απόσταση έως και 3 μέτρων.

Motorola: Η νέα γενιά ελεύθερης ασύρματης φόρτισης! (vid)

H Motorola προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς Air-To-Air ασύρματης τεχνολογίας της, στην οποία δεν απαιτούνται καλώδια ή βάση φόρτισης, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στην τοποθεσία της πηγής του ρεύματος.

Η συσκευή περιέχει 1600 κεραίες που μπορούν να φορτίσουν έως τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα σε απόσταση έως και 3 μέτρων. Αυτό σημαίνει πως ο χρήστης εισερχόμενος σε ένα δωμάτιο, όταν αφήσει την συσκευή του σε ένα τραπέζι, θα εκκινήσει η διαδικασία της φόρτισης.

Μάλιστα, η εν λόγω συσκευή έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύσει αυτόματα το τηλέφωνο, έχει γωνία φόρτισης πάνω από 100 μοίρες και δεν επηρεάζεται από λεπτά εμπόδια όπως χαρτί ή δέρμα.

Αναφορικά με την ασφάλεια, η Motorola συμπεριέλαβε και μία τεχνολογία ανίχνευσης βιολογικών οργανισμών η οποία σταματά τη δέσμη φόρτισης όταν ανιχνεύσει ανθρώπινο σώμα. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό δεν μπορεί να είναι στην τσέπη του κατόχου του και να φορτίζει.

Δείτε το teaser trailer της Motorola: