Xiaomi Redmi 10: Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και κάμερα 50 Megapixel!

Το επερχόμενο Xiaomi Redmi 10 διαθέτει ορισμένα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως η οπίσθια κάμερα των 50 Megapixel.

Xiaomi Redmi 10: Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και κάμερα 50 Megapixel!

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές του Internet, το επερχόμενο Xiaomi Redmi 10 θα διαθέτει κάμερα 50 Megapixel. Συγκεκριμένα, το νέο εγχείρημα της κινεζικής εταιρίας θα έχει αισθητήρα των 50 Megapixel της κύριας κάμερας τοποθετημένο στο camera setup στο πίσω μέρος του, ενώ θα υπάρχουν και ακόμα δύο φακοί. Ένας 2 Megapixel για macro και πορτρέτο, καθώς και ένας για ευρυγώνιο στα 8 Megapixel.

Εκτός από την αισθητήρα των 50 Megapixel, το Redmi 10 θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 6.5 ιντσών, LCD, με ανάλυση Full HD+ και συχνότητα ανανέωσης τα 90 Hz. Στο κέντρο θα διαθέτει μπροστινή κάμερα 8 Megapixel για selfies. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Helio G88.

Όσον αφορά στη μνήμη RAM, αυτή θα είναι στα 6GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος θα φτάνει τα 128GB. Στα πλάγια κάτω από το power button θα υπάρχει αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το λειτουργικό του κινητού θα είναι Android 11, με MIUI 12, μπαταρία 5000 mAh και ταχεία φόρτιση στα 18W. Μία ενδεικτική τιμή που εμφανίστηκε μαζί με τις φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Redmi 10 είναι τα 185 δολάρια στις ΗΠΑ. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του.