WhatsApp: Τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα σύντομα και στο iOS

Μία λειτουργία του WhatsApp ήδη διαθέσιμη σε Android, τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα θα γίνουν σύντομα διαθέσιμα και στο iOS.

WhatsApp: Τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα σύντομα και στο iOS

Τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα είναι μία από τις πιο πρόσφατες λειτουργίες, σχετικές με την πολιτική απορρήτου του WhatsApp. Μάλιστα, είναι ήδη διαθέσιμη για Android, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη για iOS, αφού βρίσκεται ήδη σε δοκιμαστικό στάδιο για επιλεγμένους χρήστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα δεν αφορούν μόνο μηνύματα κειμένου αλλά και μηνύματα που εμπεριέχουν φωτογραφίες και βίντεο. Όσον αφορά στα τελευταία, τα αρχεία εξαφανίζονται τη στιγμή που ο παραλήπτης ανοίξει το μήνυμα. Τα μηνύματα κειμένου εξαφανίζονται μετά από διάστημα επτά ημερών. Το χαρακτηριστικό ονομάζεται View Once και είναι διαθέσιμο σε αμφότερες τις περιπτώσεις.

Κατά την αποστολή φωτογραφιών ή βίντεο, εμφανίζεται ένα ειδικό χρονόμετρο, ενώ ο αποστολές ενημερώνεται με ειδοποίηση, μόλις ο παραλήπτης δει το μήνυμα.

Πάντως, επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει περιορισμός για τον παραλήπτη, καθώς του επιτρέπεται να τραβήξει screenshot, πριν την διαγραφή του μηνύματος.