Nokia: Στις 11 Νοεμβρίου τα αποκαλυπτήρια της νέας ναυαρχίδας

Η HMD Global θα αποκαλύψει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον συνολικό σχεδιασμό της νέας ναυαρχίδας της Nokia στις 11 Νοεμβρίου.

Nokia: Στις 11 Νοεμβρίου τα αποκαλυπτήρια της νέας ναυαρχίδας

Σύμφωνα με τον Zhang Yucheng του Product Manager της HMD Global στην Κίνα, η νέα ναυαρχίδα της Nokia θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου. Θα λανσαριστεί στο λεγόμενο Singles Day στην Κίνα, μια μέρα όπου παραδοσιακά σημειώνονται πολλές αγορές.

Οι φήμες οργιάζουν για την επερχόμενη ναυαρχίδα της HMD Global, η οποία διαχειρίζεται το Nokia brand, και πολλές εξ αυτών δεν είναι πραγματικές. Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο για το Nokia X70 ή το Nokia X50 με κάμερα που εκτιμάται στα 108 Megapixel και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 775.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οθόνη του με διαγώνιο 6.5 ιντσών θα έχει ανάλυση 1440p και συχνότητα ανανέωσης εικόνας στα 120 Hz. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του 5G smartphone υπολογίζεται στα 6000 mAh.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ο στόχος τα αποκαλυπτήρια όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών και ο συνολικός σχεδιασμός της επερχόμενης ναυαρχίδας της Nokia να πραγματοποιηθούν στις 11 Νοεμβρίου 2021 στην Κίνα.