Samsung Galaxy S21 FE: Αναβάλλεται τον Οκτώβριο η παρουσίασή του!

Η Samsung αποφάσισε να αναβάλλει την παρουσίαση του Samsung Galaxy S21 FE για τον Οκτώβριο του 2021.

Samsung Galaxy S21 FE: Αναβάλλεται τον Οκτώβριο η παρουσίασή του!

Για τον προσεχή Οκτώβριο πήρε αναβολή η παρουσίαση του Samsung Galaxy S21 FE εξαιτίας της παγκόσμιας έλλειψης chipsets. Ορισμένες φήμες έκαναν λόγο για παρουσίαση τον Αύγουστο, ωστόσο πλέον θεωρείται δεδομένο ότι αυτή η καθυστερήσει.

Η κορεατική εταιρία δεν είναι παρά το τελευταίο... θύμα ης παγκόσμιας κρίσης επεξεργαστών, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αναβάλλει την παρουσίαση του Samsung Galaxy S21 FE για πολλούς μήνες, καθώς δεν μπόρεσε να προμηθευτεί επαρκείς ποσότητες σε επίπεδο προμηθειών για να υποστηρίξει την μαζική παραγωγή του νέου της μοντέλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Samsung Galaxy S21 FE δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές της Νότιας Κορέας ή της Ιαπωνίας, αλλά μόνο σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Όσον αφορά στην τιμή, αυτή υπολογίζεται να ανέλθει περίπου στα 1000 ευρώ, αποτελώντας ένα πιο προσιτό μοντέλο σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες.

Πάντως, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η Samsung φαίνεται ότι προτιμάει την τακτική της περιορισμένης παραγωγής για το νέο της μοντέλο, αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο του 2021.