Google Messages: Έρχονται νέες λειτουργίες στην εφαρμογή

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Google Messages φέρνει νέες λειτουργίες σε ένα προσεχές update, όπως ανακάλυψαν οι XDA Developers ψάχνοντας το αρχείο APK της έκδοσης 8.1.050.

Google Messages: Έρχονται νέες λειτουργίες στην εφαρμογή

Αν και έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, η εφαρμογή Google Messages εξακολουθεί να μην διαθέτει ορισμένες βασικές λειτουργίες, όπως άλλες εφαρμογές μηνυμάτων. Για παράδειγμα, ο χρήστης δεν έχει την δυνατότητα να καρφιτσώσεις μια συνομιλία στο επάνω μέρος (pin) και να τοποθετεί «αστεράκια» σε συγκεκριμένα μηνύματα εντός της συνομιλίας.

Ωστόσο, οι δύο αυτές λειτουργίες αναμένεται να προστεθούν πολύ σύντομα σε ένα προσεχές update, το οποίο θα κυκλοφορήσει η Google. Αυτό εντόπισαν οι XDA Developers ψάχνοντας το αρχείο APK της έκδοσης 8.1.050. Ειδικά, όσον αφορά στα highlights με αστεράκι, αναφέρεται ότι είναι αρκετά πιθανό οι χρήστες της εφαρμογής να φιλτράρουν μόνο τα συγκεκριμένα μηνύματα μέσα σε μια συνομιλία για την ευκολότερη εύρεσή τους.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι ο εντοπισμός των λειτουργιών στο αρχείο APK δεν αποτελεί εγγύηση για την αυτούσια ενσωμάτωση τους, διότι ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις από τη Google μέχρι την τελική μορφή τους.