Κυκλοφόρησαν τα Dragon’s Dogma 2 και Rise of the Ronin! (vids)

Κυκλοφορούν από σήμερα τα δύο μεγαλύτερα παιχνίδια του Μαρτίου!

Κυκλοφόρησαν τα Dragon’s Dogma 2 και Rise of the Ronin! (vids)

Τα δύο μεγαλύτερα παιχνίδια του Μαρτίου κυκλοφορούν από σήμερα! Ο λόγος γίνεται για το Dragon’s Dogma 2 της Capcom, που τόσα χρόνια περίμεναν οι fans του πρώτου παιχνιδιού, αλλά και για το Rise of the Ronin, το νέο αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation 5, από την Team Ninja (Nioh, Ninja Gaiden).

To Dragon’s Dogma 2 είναι το νέο μεγάλο open world RPG της ιαπωνικής εταιρίας που περίμεναν οι fans περίπου 12 χρόνια για να πιάσουν στα χέρια τους και θα το βρείτε από σήμερα σε PC (Steam), PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Στο Steam, ο τίτλος της Capcom κοστίζει 64.99 ευρώ, ενώ όσον αφορά τις κονσόλες, η τιμή του ανέρχεται στα 74.99 ευρώ. Φυσικά, όπως συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια, έτσι και εδώ, θα βρείτε και άλλες εκδόσεις, όπως είναι η Deluxe Edition σε υψηλότερη τιμή κοντά στα 85 ευρώ.

Όσον αφορά το Rise of the Ronin της Team Ninja, δυστυχώς αυτό το παιχνίδι δεν θα μπορούν να το παίξουν όσοι έχουν PC ή Xbox κονσόλες, αφού μιλάμε για μία αποκλειστικότητα στην πιο πρόσφατα οικιακή κονσόλα της Sony. “Ξεκινήστε ένα επικό ταξίδι στην εμπόλεμη Ιαπωνία του 19ου αιώνα, σε αυτό το RPG δράσης και μάχης ανοικτού κόσμου από την Team NINJA, το έμπειρο στούντιο πίσω από τα Nioh και NINJA GAIDEN” αναφέρει η περιγραφή του τίτλου. Το Rise of the Ronin κοστίζει 79.99 ευρώ, αλλά και εδώ θα βρείτε μία ακριβότερη έκδοση, την Digital Deluxe Edition που προσφέρει διάφορα καλούδια.

Και τα δύο παραπάνω παιχνίδια έρχονται και σε retail μορφή.

Πηγή: unboxholics.com