Cyberpunk 2077 Update 2.1: Μάθαμε τι θα φέρει και είναι όντως τεράστιο!

Πρώτες πληροφορίες από την CD Projekt για το νέο update στο Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 Update 2.1: Μάθαμε τι θα φέρει και είναι όντως τεράστιο!

Θεωρητικά, το Update 2.0 που έφτασε μαζί με το Phantom Liberty πακέτο επέκτασης τον Σεπτέμβριο, θα ήταν το τελευταίο που θα κυκλοφορούσε η CD Projekt για το Cyberpunk 2077. Ωστόσο, η πολωνική ομάδα ανάπτυξης δεν κρατήθηκε και θα φέρει ακόμη περισσότερα νέα χαρακτηριστικά στην εμπειρία, με το νέο Update 2.1.

Τώρα, μέσα από ένα αναλυτικό stream στο κανάλι της στο Twitch, η CD Projekt αποκάλυψε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνει το Update 2.1, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου, μαζί με την Ultimate Edition.

Ξεκινώντας με την μεγαλύτερη προσθήκη. Η Night City θα αποκτήσει επιτέλους λειτουργικό μετρό! Πρόκειται για κάτι που είχαμε δει στο πρώτο-πρώτο trailer του Cyberpunk 2077, χωρίς να υπάρχει όμως στο παιχνίδι μέχρι τώρα. Το μετρό θα αποτελείται από 19 σταθμούς που θα λειτουργούν ως fast travel σημεία και όσοι θέλουν θα μπορούν να βιώσουν ολόκληρη την εμπειρία του ταξιδιού, χωρίς να κάνουν skip απευθείας στο σημείο της επιλογής τους. Συνολικά θα υπάρχουν 5 γραμμές και ένας ξεχωριστός χάρτης που θα τις παρουσιάζει. Το σύστημα του μετρό θα είναι προσβάσιμο μόνο μετά την ‘The Heist’ αποστολή, όταν οι παίκτες θα λάβουν ένα τηλεφώνημα από τον διευθυντή του μετρό.

Συνεχίζοντας, όσοι προτιμούν να ταξιδεύουν με το δικό τους όχημα, θα έχουν στη διάθεσή τους 5 νέες μηχανές και 1 νέο Porsche αυτοκίνητο, την 911 Turbo Cabriolet. Μάλιστα, το gameplay στις μηχανές έχει αλλάξει ριζικά και πλέον υπάρχει η δυνατότητα για σούζες, flips και η επιλογή να πετάτε μαχαιράκια σε εχθρούς χωρίς να κατεβείτε. Επιπροσθέτως, η CD Projekt έφτιαξε και διάφορους δρόμους στην πόλη που προηγουμένως δεν ήταν ολοκληρωμένοι, καθώς και κάποιους μεγάλους οδούς που δεν είχαν NPCs.

Τελειώνοντας με τα της οδήγησης, το Update 2.1 θα φέρει στο Cyberpunk 2077 και νέους αγώνες αυτοκινήτων που θα είναι replayable, με διάφορες ανταμοιβές. Η CD Projekt Red έχει προσθέσει επίσης αυτοσχέδιες καταδιώξεις, όταν ορισμένες συμμορίες αναζητούν εκδίκηση για τις επιλογές που έχετε κάνει στις αποστολές, ενώ αν οι εχθροί σας εντοπίσουν να κλέβετε ένα αυτοκίνητο για τις αποστολές κλοπής πλέον θα σας καταδιώκουν.

Για τις στιγμές που δεν είστε σε κάποιο όχημα, το Update 2.1 θα προσθέσει και ένα νέο Mobile Radio, το οποίο θα σας επιτρέπει να ακούτε μουσική από το ραδιόφωνο, όπου και αν βρίσκεστε. Αυτό βέβαια θα σταματάει στους διαλόγους και σε κάποιες συγκεκριμένες στιγμές του campaign για να μη χάνετε το immersion.

Το Cyberpunk 2077 θα αποκτήσει και νέα μέρη συνάντησης για τους NPCs με τους οποίους υπάρχουν επιλογές romance. Αλλαγές θα κάνει το update και σε ένα περίφημο boss του παιχνιδιού που ήταν πολύ εύκολο να ολοκληρωθεί με ‘cheese’, ενώ θα προστεθούν νέες επιλογές παραμετροποίησης του HUD και χαρακτηριστικά προσβασιμότητας.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως αυτές είναι μόνο οι αλλαγές και οι προσθήκες που η CD Projekt επισήμανε κατά τη διάρκεια του stream της. Το Update 2.1 θα περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα, με το αναλυτικό changelog να έρχεται σύντομα.

Πηγή: unboxholics.com