Assassin's Creed Mirage: Η Ubisoft ζητά από τους φανς να μην δημιοσιεύσουν spoilers

Το Assassin's Creed Mirage απέχει μόλις λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του στις 5 Οκτωβρίου, οπότε η εταιρεία ανάπτυξης ζήτησε από τους οπαδούς να αποφύγουν την ανάρτηση spoilers.

Assassin's Creed Mirage: Η Ubisoft ζητά από τους φανς να μην δημιοσιεύσουν spoilers

Σε ένα post στο X (παρακάτω), η Ubisoft ξεκαθάρισε ότι θέλει φυσικά να εξακολουθεί να μιλάει ο κόσμος για το παιχνίδι, αλλά δήλωσε ότι οι παίκτες δεν θα πρέπει να μοιράζονται σχόλια ή αναρτήσεις γεμάτες spoiler στο διαδίκτυο χωρίς να τα επισημάνουν ανάλογα.

«Όχι spoilers», ανέφερε η Ubisoft στην ανάρτηση. «Με το λανσάρισμα του Assassin's Creed Mirage μπροστά μας, θα σας παρακαλούσαμε να σκεφτείτε τους συναδέλφους σας Assassins και να αποφύγετε να δημοσιεύσετε ή να μοιραστείτε μη επισημασμένα spoilers που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την εμπειρία τους. Σας ευχαριστούμε. Η αναμονή έχει σχεδόν τελειώσει».

Τα ανεπιθύμητα spoilers είναι σχεδόν συνηθισμένο φαινόμενο στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, με διαρροές από τρέιλερ, gameplay, επιτεύγματα και άλλα παρόμοια στοιχεία να εμφανίζονται συχνά στο διαδίκτυο πριν καν κυκλοφορήσουν τα παιχνίδια. Πρόσφατα είχαμε μια τέτοια διαρροή από το πολυαναμενόμενο Spider-Man 2 της Insomniac Games.

Το Assassin's Creed Mirage είναι μια μικρότερης κλίμακας κυκλοφορία του franchise που επιστρέφει τους παίκτες στις ρίζες της σειράς μέσω ενός πιο αργού ρυθμού, stealth gameplay, απομακρυνόμενο από τα θεμέλια των Origins, Odyssey και Valhalla.

Ο χάρτης του δεν έχει ούτε κατά διάνοια το μέγεθος εκείνων των προκατόχων του, αφενός, και αφετέρου χρειάζεται μόνο περίπου 20 με 30 ώρες για να ολοκληρωθεί σε σύγκριση με τις πολλές δεκάδες ώρες των προηγούμενων παιχνιδιών.

Το Assassins Creed Mirage αποκαλύφθηκε πλήρως στο Ubisoft Forward 2022 μετά από μια σειρά διαρροών και θα βάλει τους παίκτες στη θέση του Basim Ibn Ishaq. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην πόλη της Βαγδάτης 20 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Valhalla.

Πηγή: gr.ign.com