PS5 Slim: Διέρρευσε σε online video η νέα κονσόλα; (vid)

Είναι όντως αυτή η νέα κονσόλα του PlayStation;

PS5 Slim: Διέρρευσε σε online video η νέα κονσόλα; (vid)

Οι φήμες για μια νέα έκδοση του PlayStation 5 δεν είναι προφανώς κάτι καινούργιο, μιας και τους προηγούμενους μήνες υπήρξαν πολλές αναφορές στα μοντέλα Pro και Slim. Παρόλα αυτά, η Sony δεν επιβεβαίωσε ποτέ κάποια από αυτές και αντ’ αυτού αποκάλυψε επίσημα μόνο το Project Q για το streaming παιχνιδιών του PS5.

Αυτή τη φορά, όμως, κυκλοφορεί online ένα video στο Χ (πρώην Twitter) από το κανάλι Better Way Electronics που δείχνει μια αρκετά πιο λεπτή έκδοση του PS5 που συνοδεύεται από αποσπώμενο Blu-ray drive και διαθέτει 2x υποδοχές USB-C στην πρόσοψη, αντί 1x USB-C και 1x USB-A. Δεν μπορούμε, φυσικά, να είμαστε 100% σίγουροι για την εγκυρότητα της διαρροής, αλλά είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί μια τέτοια ένδειξη.

Αρκετοί ίσως θυμάστε πως στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης της Microsoft με την FTC για το θέμα της εξαγοράς της Activision Blizzard είχε έρθει στο φως έγγραφο της Microsoft όπου αναφερόταν η εκτίμηση της εταιρείας για τον ερχομό ενός νέου PlayStation μέσα στο 2023 και μάλιστα με τιμή κοντά στα $400.

Πηγή: techgear.gr