Ubisoft Forward 2023: Όλα όσα ανακοινώθηκαν (vids)

Star Wars Outlaws, Assassin's Creed, Avatar: Frontiers of Pandora και πολλά άλλα.

Ubisoft Forward 2023: Όλα όσα ανακοινώθηκαν (vids)

Το Ubisoft Forward 2023 ολοκληρώθηκε και η Ubisoft παρουσίασε πολλά από τα σχέδιά της για το υπόλοιπο του 2023 και μετά. Από το εκτεταμένο κομμάτι gameplay του Star Wars Outlaws, την ημερομηνία κυκλοφορίας του Avatar: Frontiers of Pandora, μέχρι ενημερώσεις για τρεις τρίτλους Assassin's Creed, η Ubisoft είχε φέτος μια αρκετά πλούσια παρουσίαση. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα όσα ανακοινώθηκαν στο Ubisoft Forward 2023.

Στο Assassin's Creed Mirage, η άμεση μάχη είναι μια "εφεδρική λύση"

Η Ubisoft μοιράστηκε μια εκτεταμένη ματιά στο gameplay του Assassin's Creed Mirage, εστιάζοντας στο stealth στοιχείο. Το gameplay επικεντρώθηκε στην ιδέα ότι υπάρχει πάντα ένας διακριτικός τρόπος για να εξουδετερώσετε τους εχθρούς σας, είτε αυτός είναι μέσω της κρυφής λεπίδας του Basim, είτε μέσω του εξοπλισμού που έχει στη διάθεση του, όπως βελάκια ή βόμβες καπνού. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη Βαγδάτη του 19ου αιώνα και θα ακολουθήσει τον Basim σε μια "τραγική ιστορία ενηλικίωσης". Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου.

Το Assassin's Creed Nexus VR περιλαμβάνει την επιστροφή κλασικών ασσασίνων

Το Assassin's Creed Nexus είναι η πρώτη μεταφορά του franchise στο VR και θα περιλαμβάνει τρεις ιστορίες με ορισμένους από τους πιο εμβληματικούς πρωταγωνιστές της σειράς: τον Ezio του Assassin Creed 2, την Kassandra του Odyssey και τον Connor του Assassin Creed 3. Το παιχνίδι παίρνει το κλασικό stealth gameplay του Assassin's Creed και το μεταφέρει στην προοπτική πρώτου προσώπου, όπου οι παίκτες θα εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιούν την κρυφή λεπίδα, το σπαθί, τις βόμβες καπνού, το τόξο και πολλά άλλα. Το παιχνίδι έρχεται στο Meta Quest 2 και δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το Assassin's Creed Codename Jade σας επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως τον Assassin σας

Το Codename Jade είναι το επερχόμενο παιχνίδι Assassin's Creed για κινητά και η Ubisoft αποκάλυψε ότι πρόκειται να μπει σε δημόσια φάση δοκιμών αργότερα αυτό το μήνα. Και, για πρώτη φορά στη σειρά, οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν πλήρως την εμφάνιση του ασσασίνου τους, συμπεριλαμβανομένου του φύλου, των ρούχων και πολλά άλλα. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της δυναστείας Qin στην Κίνα, μεταξύ των γεγονότων του Assassin's Creed Odyssey και του Origins.

Δείτε το Official Trailer του Assassin's Creed Nexus VR εδώ.


Δείτε το Official Trailer του Assassin's Creed Codename Jade (Mobile Game) εδώ.


Δείτε το Official Story Trailer του Assassin's Creed Mirage εδώ.


Δείτε το Official Walkthrough Trailer του Assassin's Creed Mirage εδώ.

Το Star Wars Outlaws αποκτά ένα 10λεπτο Gameplay Showcase

Το Star Wars Outlaws ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του χθεσινού Xbox Games Showcase, αλλά η Ubisoft περίμενε τη δική της παρουσίαση για να μοιραστεί τα πρώτα πλάνα gameplay. Το Outlaws αναπτύσσεται από την Massive Entertainment και η Ubisoft το αποκαλεί το πρώτο παιχνίδι Star Wars ανοιχτού κόσμου.

Η παρουσίαση έδειξε αρκετή μάχη, στην οποία βλέπουμε και το αξιολάτρευτο ζωάκι που ακούει στο όνομα Nix να βοηθάει την πρωταγωνίστρια Kay Vess. Είδαμε επίσης την Kay να οδηγεί ένα ταχύπλοο, να αποφασίζει αν θέλει να δωροδοκήσει έναν αξιωματικό της αυτοκρατορίας και να μπαίνει σε ένα σκάφος για να διαφύγει στο hyperspace.

Το Avatar: Frontiers of Pandora αποκτά ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Avatar: Frontiers of Pandora έρχεται τελικά στις 7 Δεκεμβρίου 2023. Η περιπέτεια δράσης πρώτου προσώπου βλέπει τους παίκτες να ελέγχουν μια Na'vi που εκπαιδεύεται από την RDA για να πολεμήσει ενάντια στον ίδιο της τον λαό. Ωστόσο, η χαρακτήρας μας επανασυνδέεται με την κληρονομιά της, μαθαίνοντας νέες δεξιότητες για να προετοιμαστεί για την αναπόφευκτη επιστροφή της RDA. Η Ubisoft παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ και αρκετά gameplay πλάνα που εμβαθύνουν στους μηχανισμούς και στον κόσμο του Frontiers of Pandora.

Πρώτο gameplay του Prince of Persia: The Lost Crown

Μετά την ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα στο Summer Game Fest, η Ubisoft παρουσίασε το πρώτο εκτεταμένο gameplay του Prince of Persia: The Lost Crown. Το 2D action Metroidvania διαδραματίζεται σε ένα "semi-open" κόσμο, με περισσότερες περιοχές να ανοίγονται μπροστά σας καθώς αποκτάτε νέες δυνάμεις και βελτιώνετε τις ικανότητές σας. Είδαμε πολλές από τις γρήγορες μάχες του παιχνιδιού, με πολλές φανταχτερές κινήσεις σε μερικούς από τους πιο δύσκολους εχθρούς. Οι δυνάμεις του χρόνου είναι επίσης παρούσες, αλλά μερικές φορές οι εχθροί σας θα τις χρησιμοποιούν εναντίον σας. Το Prince of Persia: The Lost Crown θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου 2024 σε όλες τις πλατφόρμες.

Το The Crew Motorfest κυκλοφορεί αυτόν το Σεπτέμβριο

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Crew Motorfest είναι επίσημα η 14η Σεπτεμβρίου 2023. Αυτή είναι η τρίτη δόση από το franchise του The Crew, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη σειρά να εγκαταλείπει τις ηπειρωτικές ΗΠΑ. Αντ' αυτού, το The Crew Motorfest μεταφέρει τους οδηγούς στη Χαβάη, όπου φαίνεται να μιμείται τη μορφή φεστιβάλ του Forza Horizon. Εκτός από τα αυτοκίνητα, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν να οδηγήσουν ποδήλατα, σκάφη και αεροσκάφη.

Πρώτο τρέιλερ για την anime παραγωγή του Netflix με τίτλο Captain Laserhawk: Dragon Remix

Το Captain Laserhawk: Dragon Remix είναι ένα νέο anime που έρχεται στο Netflix αργότερα φέτος. Είναι βασισμένο στην επέκταση Far Cry 3: Blood Dragon. Το πρώτο teaser trailer αποκαλύπτει ότι στη σειρά θα πρωταγωνιστούν διάφοροι χαρακτήρες της Ubisoft, εκτός του σύμπαντος του Far Cry.

Το XDefiant έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Το XDefiant είναι το επερχόμενο free-to-play first-person arena shooter της Ubisoft και η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι. Πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, η Ubisoft διοργανώνει ένα ανοιχτό session από τις 21-23 Ιουνίου για PS5, Xbox Series X|S και PC. Η Ubisoft ανέλυσε επίσης λεπτομερώς τα σχέδια για την κυκλοφορία του, τα οποία περιλαμβάνουν 14 χάρτες, 5 φατρίες, 5 modes και 24 όπλα. Στο Year 1, η Ubisoft θα προσθέσει 4 ακόμα φατρίες, 12 νέα όπλα και 12 νέους χάρτες.

Τον Αύγουστο η closed beta του Skull and Bones

Το Skull and Bones, το οποίο είχε καθυστερήσει πάνω από μία φορά, θα ξεκινήσει μια κλειστή beta από τις 25 έως τις 28 Αυγούστου. Μπορείτε να εγγραφείτε τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Η ανακοίνωση της beta συνοδευόταν από μια ζωντανή μουσική παράσταση με ένα gameplay μοντάζ του Skull and Bones.

To The Division έρχεται στα κινητά το φθινόπωρο με το Resurgence

Το The Division: Resurgence είναι ένα επερχόμενο παιχνίδι για κινητά που βασίζεται στο δημοφιλές co-op shooter της Ubisoft. Έχουμε ένα νέο τρέιλερ για τον τίτλο και παράθυρο κυκλοφορίας το φθινόπωρο του 2023.

Το Sizzle Reel της Ubisoft αποκαλύπτει crossovers με τα Jet Set Radio και Halo

Ένα sizzle reel αποκάλυψε τον εορτασμό 25 χρόνων του Anno 1800 σε PC και κονσόλες, την έναρξη της Year 7 Season 2 του For Honor στις 15 Ιουνίου, την κυκλοφορία του Trackmania σε PC, Xbox και PlayStation, έναν νέο πλανήτη στο Mario + Rabbids Sparks of Hope, crossovers των Roller Champions και Jet Set Radio, την άφιξη των Master Chief και Aribeter στο Brawlhalla, μια δωρεάν δοκιμή για το Rocksmith+ σε PC και κινητά, την κυκλοφορία του Season 8 Episode 2 του The Crew 2, ένα νέο Skate add-on για το Riders Republic και την άφιξη του Rayman στο Sparks of Hope αργότερα φέτος.

Πηγή: gr.ign.com