Δείτε πώς το Assassin's Creed Mirage θα επιστρέψει στις ρίζες του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ubisoft έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο μεγάλης διάρκειας για το Assassin’s Creed Mirage. 

Δείτε πώς το Assassin's Creed Mirage θα επιστρέψει στις ρίζες του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο cinematic ή gameplay trailer, αλλά για ένα βίντεο, στο οποίο η ομάδα ανάπτυξης μιλάει για το πόνημά της, αλλά και για το πως αποφάσισε να επιστρέψει στις ρίζες της με το Assassin’s Creed Mirage.

Το παιχνίδι θα πει την ιστορία του Basim 300 χρόνια πριν τα γεγονότα με τον Altair και θέλει να μεταφέρει όλα αυτά που αγάπησαν οι fans στα πρώτα παιχνίδια, με ένα πιο σύγχρονο τρόπο. Ο χάρτης του παιχνιδιού είναι ολοκληρωτικά σχεδιασμένος για παρκούρ λένε οι developers της Ubisoft στο βίντεο, ενώ επιστρέφει ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό που έλειπε από τα πρόσφατα παιχνίδια.

Αυτό είναι το social stealth, που σίγουρα θα θυμάστε από τα παλιά παιχνίδια. Για παράδειγμα, ο Basim θα μπορεί να κρύβεται μέσα στον κόσμο και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στο gameplay, προσφέροντάς σας έναν έξτρα τρόπο για να προσεγγίσετε μια κατάσταση.

Με τίτλο A Return to the Roots η περιγραφή του βίντεο λέει μεταξύ άλλων:

Ρίξτε μια ματιά στα παρασκήνια του Assassin's Creed Mirage και ανακαλύψτε πώς η ομάδα ανάπτυξης δημιούργησε μια εμπειρία που αποτίει φόρο τιμής στο Assassin's Creed επανεξετάζοντας τους βασικούς πυλώνες: το parkour, το stealth και τα assassinations.

Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο της σειράς μας που σας μεταφέρει στα παρασκήνια του Mirage! Μείνετε συντονισμένοι για τα επερχόμενα βίντεο για να μάθετε περισσότερα για το ταξίδι του Basim και τη Βαγδάτη του 9ου αιώνα.

Περισσότερα για το Assassin’s Creed Mirage θα αποκαλυφθούν μέσα από το Ubisoft Forward Live event που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ.

Το Assassin’s Creed Mirage θα είναι πιο φτηνό – Δε θα κάνει €79.99

Tο Mirage αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, πρόκειται για μια μικρότερη και πιο narrative-driven εμπειρία σε σχέση με τα πρόσφατα κεφάλαια της σειράς.

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου του 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Stadia, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+.

Παρακολουθήστε το νέο βίντεο του Mirage παρακάτω.