Έρχεται νέο ολοκαίνουργιο single-player παιχνίδι από τη Naughty Dog

Την ώρα που καθυστερεί το multiplayer παιχνίδι του The Last of Us

Έρχεται νέο ολοκαίνουργιο single-player παιχνίδι από τη Naughty Dog

Μεγάλες ανακοινώσεις ξαφνικά επιφύλασσε η Naughty Dog σχετικά με το άμεσο μέλλον του franchise του The Last of Us. Πρώτον έγινε γνωστό ότι το multiplayer παιχνίδι του The Last of Us που βρισκόταν υπό ανάπτυξη, τελικά, θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του, καθώς η εταιρία διαπίστωσε ότι χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να παραδώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην ίδια λιτή αλλά γεμάτο ζουμί ανακοίνωση η Naughty Dog γνωστοποιεί πως ετοιμάζει ένα νέο ολοκαίνουργιο single-player παιχνίδι. Η ανακοίνωση χρησιμοποιεί συγκεκριμένα τη φράση "μια ολοκαίνουργια single-player εμπειρία" που αφήνει ασαφές το τι ακριβώς πρόκειται να είναι αυτό το νέο παιχνίδι και εάν σχετίζεται ή όχι με το σύμπαν του The Last of Us.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς ανυπομονούσατε να μάθετε περισσότερα για το multiplayer παιχνίδι του The Last of Us. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη δουλειά που έχει κάνει το στούντιό μας μέχρι στιγμής, αλλά καθώς η ανάπτυξη συνεχίζεται, συνειδητοποιήσαμε ότι το καλύτερο για το παιχνίδι είναι να του δώσουμε περισσότερο χρόνο.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να εργάζεται πάνω στο project, καθώς και στα άλλα παιχνίδια μας που βρίσκονται υπό ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκαίνουργιας single-player εμπειρίας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα σύντομα.

Είμαστε ευγνώμονες προς τη φανταστική μας κοινότητα για την υποστήριξή σας, σας ευχαριστούμε για το πάθος που δείχνετε για τα παιχνίδια μας, αυτό συνεχίζει να μας οδηγεί.

Μπορεί να είναι το φημολογούμενο και πολυπόθητο The Last of Us Part 3, μπορεί όμως και να είναι ένα νέο κεφάλαιο στο σύμπαν του The Last of Us σαν spinoff, όπως έκανε παλιότερα στην περίπτωση του Uncharted: The Lost Legacy. Υπάρχει και ένα τρίτο σενάριο που λέει πως ίσως να πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο single-player IP. Προς το παρόν χωρίς να ξεκαθαριστεί κάτι από πλευράς Naughty Dog μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν για αυτό το νέο single-player παιχνίδι που ετοιμάζει.

Η Naughty Dog ανέφερε ότι θα μοιραστεί περισσότερα για αυτό στο εγγύς μέλλον, ενώ επιβεβαίωσε ότι έχει "υπό ανάπτυξη κι άλλα παιχνίδια" χωρίς να διευκρινίζει τον αριθμό τους.

Η παραπάνω ανακοίνωση έρχεται μετά την εμφανέστατη απουσία της Naughty Dog από το μεγάλο PlayStation Showcase event της 24ης Μαΐου.

Πηγή: Unboxholics.com