Assassin’s Creed: Φθινοπωρινή κυκλοφορία για το Mirage (vid)

Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας αποκάλυψε η Ubisoft για την νέα εισαγωγή στο franchise του Assassin’s Creed, το Mirage.

Assassin’s Creed: Φθινοπωρινή κυκλοφορία για το Mirage (vid)

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο PlayStation Showcase, το νέο παιχνίδι - Assassin’s Creed: Mirage - θα κάνει την εμφάνισή του στις 12 Οκτωβρίου που μάς έρχεται. Επιπλέον, παρουσιάστηκε το trailer, το οποίο μάς δείχνει τις νέες ικανότητες που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι παίχτες.

Δείτε το παρακάτω:

Σύμφωνα με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της PlayStation, ένα από τα νέα χαρακτηριστικά θα είναι το 'Assassin's Focus', το οποίο θα επιτρέπει στον παίχτη να 'μαρκάρει' και να δολοφονεί πολλαπλούς αντιπάλους με την μία. Επιπλέον, θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το 'Pole Vault', το οποίο περιγράφεται από την Ubisoft ως "ένα ολοκαίνουργιο υλικό στο παρκούρ".

Το "Mirage" θα μεταμορφώσει τον παίχτη σε Basim Ibn Ishaq και θα μεταφερθούμε στην πρωτεύουσα του Ιράκ, την Βαγδάτη, 20 χρόνια πριν τα γεγονότα του "Assassin's Creed: Valhalla" (τον Basim τον πρωτογνωρίσαμε σε αυτό το παιχνίδι).

Πρόκειται για το 13ο παιχνίδι της σειράς, το οποίο ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 και λέγεται ότι θα μας μεταφέρει στις κλασικές ρίζες περιπέτειας που έχουμε τόσο αγαπήσει.

Το Assassin’s Creed: Mirage θα διατεθεί στα Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC και Amazon Luna. Προς το παρόν, μπορείτε να κάνετε τις προ-παραγγελείες μας και παράλληλα να αποκτήσετε πρόσβαση στο bonus quest, "The Forty Thieves".

Πηγή: gr.ign.com